perjantai 23. syyskuuta 2016

Riepukauppiaan oppitunteja SulolleSulosta pitää nyt koulia riepukauppias riepukauppiaan paikalle, sillä minun lomamatkani lähenee hyvää vauhtia. (Ei, minulla ei ole vieläkään niitä menetettyjä rahoja koossa, mutta minulla on nyt Visa-kortti, joten minähän lähden matkaan, vaikka se olisi viimeinen tekoni. Aivan epäsussumaista holtittomuutta.) 

Laitoin verkkokauppaan postikuluttomuuden loppuviikon ajaksi siinä toivossa, että tilauksia tulisi tosi paljon ja Sulo pääsisi kunnolla harjoittelemaan. Lisäksi tästä pääsette tarjouspakettiin, joka oli alunperin tarkoitettu vain uutiskirjeen tilaajille. Tarjouspaketti sisältää neljä kappaletta syksyisen värisiä riepulaisia. Ja sitten vielä muistutan, että viiden normaalihintaisen rievun ostaja saa yhden yllätysrievun kaupan päälle.

Sulo on tänään omissa töissään ja alkaa huomenna käsitellä tilauksianne. Postiin ne lähtevät maanantaina. Iso kiitos jo etukäteen kaikille tilauksia tekeville!

15 kommenttia:

 1. Onpas pirtsakka riepumyyjä! Toooosi mukavaa lomaa sulle! Oot niin ansainnu sen! Ja Sulo hoitaa hommat,hienoo!

  VastaaPoista
 2. Suloa kyllä vähän jännittää miten tilaushommat onnistuu, mutta nyt alkoi harjoittelujakso ja enköhän mie opi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Mie annostelen ihmisille morfiinia päivittäin! Enköhän mie nyt osaa muutaman rievun postittaa!" :D

   Poista
 3. Tuli muuten mieleen sellainen, että oletko ottanut yhteyttä EU:n kuluttajakeskukseen? Heiltä voisi löytyä apua tuohon rahojen menetykseen. Heidän sivuiltaan löytyy näemmä suorat toimintaohjeetkin: http://www.ecc.fi/Ajankohtaista/Tiedotteet/2016/20.9.2016-tarkennettua-tietoa-low-cost-holidaysin-konkurssista/
  Firmoilta saattaa tulla sellaista tietoa, että rahoja ei ole mahdollista saada takaisin, mutta EU-laindäädäntö koskee myös heitä joten kannattaa ainakin yrittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kaikki on tehty niinkuin neuvottiin. Lowcostholidaysille on saatavista tehty virallinen lomake, mutta turhaahan se on, kun on 140 000 velkojaa ja kuluttajat häntäpäässä.

   Poista
 4. Hei!

  Naputtelin Sulolle harjoiteltavaa ja meille nippu rättejä tuliaisiksi ja pikkulahjoiksi annettaviksi. Mukavaa lomaa sinulle! t.Susanna

  VastaaPoista
 5. Ai niin, piti samalla kysyä, että onko sinulla tulossa myyntiin keittiöpyyhkeitä? Muutamia vuosia sitten ostin sinulta pyyhkeen ja nyt voisin muutaman uuden taas ostaa. En vaan löytänyt niitä nettikaupastasi. t.sama Susanna kun äsken :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, joulumyyntiin on tulossa mustapohjaisia pyyhkeitä, mutta printtiä en ole vielä keksinyt.

   Poista
 6. Voi ihana Sulo. Pystyisikö sinulta tilaamaan samanlaista tunikaa kun on ylläsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toistaiseksi vain tee se itse -versiota:
   http://susannantyohuone.mycashflow.fi/product/264/sussu-tunika

   Mutta yksi ompelija teki jo testikappaleen ja kunhan saadaan hinta laskettua, niin otan siitä ennakkotilauksia vastaan niille, jotka haluavat mielummin valmiin vaatteen.

   Poista
 7. Ihana kuva sinusta! <3 Oli kyllä ilo kuulla, että tilauksia putkahteli hurjan paljon ja Sulo pääsi heti kunnon testiin! :) Vietä ihana loma! <3

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.