keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Maniaa!


Myrskytuulet ovat käyneet kotimme läpi. Vain makuuhuone on säästynyt hurrikaanilta nimeltä Susanna. Olen myllännyt leluhuoneen, olohuoneen ja toimiston. Sen jälkeen oli vuorossa työhuone, jonne saapui uusi kuningatar eli mielettömän hieno pöytä, jollaisesta olen unelmoinut koko yrittäjyyteni ajan. Siitä lisää myöhemmin omana postauksenaan. Ja nyt sitten se keittiö...

Maanantaina Sulo oli töissä. Minä otin silloin tuntumaa keittiöön ja sen mahdolliseen remonttiin, jonka suunnitelmat olenkin jo esitellyt teille. Aloin ymmärtää mahdottomuuksia, joita suunnitelmani sisälsi. Mitä tehdä ylijääville huonekaluille, jotka eivät nyt enää mahdukaan työhuoneeseen? Miten ihmeessä irrotetaan tiskialtaan alla oleva kaapisto ilman, että tiskiallaskin pitää riipiä irti? Mitä järkeä on nähdä hurjasti vaivaa ja kuluttaa rahaa, kun lopputuloksena kuitenkin on keittiö, jossa vesipiste on edelleen väärässä paikassa? Visioni alkoi muotoutua uudelleen. Päätin pitää olemassaolevat huonekalut ja unohtaa uusien kaappien rakentamisen. Aloin pyöritellä huonekaluja eestaas. Puoli kahdelta yölllä ne olivat asettuneet paikoilleen ja kaikki oli siistiä. Aamulla Sulo tuli kotiin töistä, ja hurrikaanin jäljet olivat poissa. Hän oli ihan tyytyväinen ratkaisuihini ja alkoi myös pohtia keittiön ongelmakohtaa eli tiskiallaskaapistoa. Ja sitten hän teki kohtalokkaan virheen.

Hän lähti uimahalliin.

Kun Sulo palasi, oli keittiö kuin pommin jäljiltä. "Miten sie voit olla tuollanen? Mistä tuo energia tulee? Siulla on taas maaninen kausi!" Hah, minä rakastan maanisia kausiani! Yhdenkin päivän aikana saan aikaan vaikka mitä! Paitsi että olin kerinnyt laittaa ruokaa, painaa sata tiskirättiä, lämmittää kodin ja järjestää keittiön kaappien sisällön uudelleen, olin myös ehtinyt räjäyttää keittiön! Yhden uimahallireissun aikana!Nyt on tilanne sellainen, että tarvitsen tapettia. Sen pitäisi olla pääväriltään lämpimän keltaista tai oranssia ja siinä pitäisi olla suuria kuvioita. Sen pitäisi olla edullista. Retrohtava kuosi olisi plussaa. Jos sinun nurkissasi lojuu ylimääräinen rulla tai kaksi, tyrkytäthän minulle!

18 kommenttia:

 1. Siulla on maaninen kausi, vaikka on matalapaine! Vau! Voitko tartuttaa tota energiaa pikkuisen myös minuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se viikonlopun gaala kantaa näköjään yllättävän pitkälle!

   Poista
  2. No lisää gaaloja sitten vaan :D

   Poista
 2. " Ja sitten hän teki kohtalokkaan virheen. Hän lähti uimahalliin."

  Nyt voin sanoa, että kyllä, nauruun voi ainakin melkein tukehtua :D Riemumaanista köökkiremppaa sinne ja jos maniasta jää käyttämättömiä hepuleita yli, niin varaan heti osuuden ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin luvata, että saatte jakaa jämät Sojan kanssa, mutta just nyt näyttää siltä, että kulutin riemumanian loppuun.

   Poista
 3. Mullekki kiitos tätä samaa.

  Ihana oot :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa <3 Sulolle kausikortti uimahalliin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Nykyisin kun hänen työaikansa ovat aiempaa lyhyemmät, en kerkiä ollenkaan riehua tarpeeksi täällä kotona. Ennen, kun hän oli 2 vuorokautta putkeen poissa, sain aikaiseksi vaikka mitä hillitöntä.

   Poista
 5. Mahtavaa, mahtavaa! Minäkin käkätän täällä katketakseni mielettömälle vauhdillesi! Tätä lisää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä parhautta. Nyt vaan tuli pakollinen tauko, mutta ensi viikolla jatkuu.

   Poista
 6. Täälläkin nousi suupielet korviin ja hihittelin itsekseni luettuani tämän postauksen!! Ja innostus tarttuu! Kiitos Susanna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä kiitellä. Ilo on minun puolellani. :)

   Poista
 7. Minulla olisi tapettia jossa on keltaista ja oranssia (pinkkiä ja vihreetäkin). Eco Happy 3850 https://www.k-rauta.fi/rautakauppa/tapetti-eco-happy-3850-kuitu-10-05m Sitä en tiedä onko tarpeeksi tarpeisiisi :) Yksi kokonainen ja rulla vähän ekstraakin, josta en tiedä ovatko käyttökelpoisia kun ovat avattuja... Ja toki olen täältä toiselta puolen Suomea, vaikka kotoisin sieltä Imatralta olenkin. Mutta siis; käy kurkkaamassa linkistä jos kiinnostaa! -Kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näytin kuivan Sulolle ja hän luuli, että vitsailin. Ei siis tullut hyväksyntää, vaikka tapetti on minusta kyllä tosi kaunis.

   Löysin mieleiseni tapetin tänään rautakaupasta. Saapa nähdä, onnistunko vakuuttamaan Sulon. Se on tuota samaa sarjaa kuin sinun tapettisi!

   Poista
 8. Hitsi vie kun alkoi naurattaa tämä postaus. :D Ihanaa, pyörremyrsky-Susanna! Aivan mahtava räjäytystahti!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.