maanantai 21. joulukuuta 2015

Kevätkylvöjä?


Jos jouluna tuntuu kuin olisi toukokuu, niin saako siirtää mustaviinimarjapensaita? Vastaus selvinnee viimeistään ensi syksynä, sillä minä jo siirsin ne. Se kun jäi syksyn vesisateissa hoitamatta se homma. Tänään taivas päällämme selkeni hetkeksi ja oli yhtäkkiä ihan keväinen tunnelma. Minun alkoi heti tehdä mieli puutarhahommiin.

Oikein onnellista joulua teille kaikille lukijoille! 


 

14 kommenttia:

 1. Saa siirtää jos haluaa :) Minä löysin joulusiivolta vanhoja narsissin sipuleita. Tuikkaanpa ne penkkiin. Ja hyasintit taidan kans joulun jälkeen istuttaa ulos. Voi tätä "kasvun ihmettä". Mutta johan se Hectorkin lauloi muinoin että "talvet syksyiksi muuttuneet on..." Hyvää joulua Teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävää sinänsä, että Hector oli aivan oikeassa.

   Hyvää joulua sinnekin! :)

   Poista
 2. Hyvä kun muistutit. Mulla on edelleen tulppaanit istuttamatta. Jospa tulisi vielä vähän vettä, että tuo loppukin lumi sulaa pois, niin sitten pääsen puutarhatöihin.... :)
  Hauskaa joulua sinne kotikaupunkiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole lunta enää missään muualla kuin työhuonean oven edessä tiukka pieni kinos katolta pudonneita. :P

   Onnellista joulua teidän porukalle!

   Poista
 3. Muistakkin kertoa selvisivätkö..:D
  Meillä on kuusen ruukussa kasvava kuusi ja juuri eilen mietittiin, että voiskohan sen istuttaa joulun jälkeen jos maa on sula..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei siinä ainakaan mitään menetä, jos istutat. Ruukussa se ainakin kuolee lopulta. :)

   Poista
 4. Kunhan maa on sula niin ihan mitä vain kasveja voi siirtää. Nyt on oikeastaan hyväkin aika kun ei ole vaaraa juurien kuivumisesta, ei tarvitse kastella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa. Aloin heti miettiä, mitä siirtäisi seuraavaksi. :D

   Poista
 5. Hyvää joulua tälleen vähän myöhässä toivotettuna! Tääl meil on availtu aatton pakettei, mist on paljastunu siun lempiriepui useempi kappale :) Mummolle, äitille ja pikkusiskolle meni kaikille lempiriepui kaksin kappalein. Kerroin siin pakettien aukomisen yhteydes tarinaa et mist nää on kotosin. Kaikilt lähti haisevat kertakäyttöcifonetit ynnä muut vaihtoon ku saivat lempirieb´vut tilalle! Kyl oli tykätty lahja mein perheen keskuues :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.