maanantai 28. syyskuuta 2015

Vaihteen vuoksi nukkejuttuja


Muistatteko, kun kerroin Taito-lehden lukijaristeilystä, johon liittyi kansallispukuteema? No, se risteily on nyt peruuntunut osallistujien vähäisen määrän vuoksi. Jos joku teistä kuitenkin haluaa päästä tuonne Tukholman Syfestivalen-megamessuille näppärästi, niin vastaava matka on yhä tarjolla Pohjolan Matkoilla, mutta ilman Taito-lehteä, Sojaa, minua, Keniä ja sen kavereita.

Koska minun ei siis tarvitse enää pihtailla TSI-paketin myyntiin saattamista, olenkin käyttänyt tämän flunssapäivän päivittämällä verkkokauppaa ja laittamalla myös tämän pikkuruisen kansallispuvun myyntiin Etsy-kauppaani. Ompeluohjeet tein erilliseksi pdf-dokumentiksi ja ne saa jokainen halukas käydä lataamassa itselleen tämän linkin takaa. Ohjetta voi käyttää, vaikka ei haluaisikaan tilata minulta materiaalipakkausta, sillä pukuun voi tottakai käyttää ihan mitä kankaita itse haluaa.

Täällä meillä on muuten taas pelattu huonekalushakkia, joka liittyy vahvasti nukketouhuihin. Siitä lisää sitten, kun jaksan kuvata kaaoksen.

2 kommenttia:

  1. Harmi juttu, että risteilykeikka peruuntui. Kiitos kansanpukupaketista ja ohjeista. Tämä on ihan pakko kokeilla, vaikka tyttären barbi viettää aikaansa varastolaatikossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jei, kivaa! Anna sitten palautetta, oliko ohje ymmärretäävä.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.