perjantai 31. heinäkuuta 2015

Kodin KuvalehdessäMinulta pyydettiin kauppakassiohjeen antamista Kodin Kuvalehden helppojen käsityöohjeiden juttusarjaan ja tottakai käytin hyväkseni koko aukeaman kokoisen ilmaisen mainospaikan. Lehti ilmestyi eilen. Siinä ei näytäkään olevan verkkokauppani osoitetta, joten jos joku nyt sattuu tänne blogiin eksymään, niin maatuskakangasta on vielä vähän myynnissä täälläkliks. Ja minä olen lomalla, joten verkkokaupan toimitukset alkavat vasta 17.8.

Koska kahden viikon toimitusaika on superhuonoa palvelua, yritän hyvitellä tilannetta antamalla lomani ajan 15%:n alennuksen kaupan tilauksista alennuskoodilla LOMA. Alennus pätee vähintään 20 euron arvoisiin tilauksiin.

Nyt kun tässä olen, niin samalla voin hehkuttaa Savonlinnan Käsityökorttelia! Mikä ihana reissu. Vaikka satoi vettä puolet ajasta ihan kaatamalla, niin silti ylitin myyntitavoitteeni tuplasti! En käsitä. Kiitoskiitoskiitoskiitos Savonlinna! Ette arvaakaan, miten paljon minä juuri nyt tarvitsin hyvinmennyttä myyntitapahtumakokemusta. Kiitos.

9 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Hianoo! Ilmainen koko aukeaman mainos! Ja hianoo, että Savonlinnassa kauppa kävi!

Eliisa kirjoitti...

Susanna, olen niin onnellinen puolestasi! Savonlinnalaiset ja Itä-Suomi rocks!! Juu, tänne Hämeeseen ei taida kannattaa tulla mieltänsä pahoittamaan. Mikähän siinä on, että täällä Tampereella ei ihmisiä näy eikä käy?? Nyt pitää huomenna mennä kauppaan ostamaan tuo lehti :)

Mukavaa lomaa sinulle! Mulla työputki menossa ja kiva päänsärky. Vielä kaksi yövuoro ja viikko lomaa... tai lomaa? Poika pääsee ripille 8.8 ja lis vähän siivottavaa ja kokattavaa.

Susanna kirjoitti...

Hianoo nimenomaan. :)

Susanna kirjoitti...

Tämän kassijutun takia ei lehteä kannata ostaa, se kun on sama ohje, joka on blogissakin ollut. Mutta osta muuten, sillä siinä näyttää olevan juttu Vehkosuolta!

Voi, siinä se sun loma meneekin sitten rippijuhlien kanssa. Mutta onnea pojalle!

Valoblogin Taru kirjoitti...

Ihanaa lomaa Susanna! <3

Ja paljon onnea Savonlinnan johdosta, todella iloinen uutinen! Niitä tarvitaan :)

PikkuBertta kirjoitti...

Ihanaa lomaa sinulle ja onnea Savonlinnankeikasta....tuli mieleen,että voisitko tehdä lapsille myyntiin hernepusseja noista maatuska ym.ihanista kuviokankaista...tai keksiä lapsille ihan oman kivan kuvion...varmasti myös lapsiperheitä kulkee messuilla,niin olisi lapsillekin jotain tarjolla.TSEMPPIÄ☺

Jovelan Johanna kirjoitti...

Hyvää lomaa, Susanna! Laitathan meiliä tulemaan kun palaat lomalta :)

Ps. miten mehukkaan punainen tuo kassi onkaan! Wau!

KirsiMaritta kirjoitti...

Tulin lomalta ja lehti odotti kotona. Hyvä juttu, täytyy siis ommella kauppakassi! Ja toivon todella, että jokunen uusikin lukija löytää näille sivuille ja myös verkkokauppaan!
Rentouttavaa lomaa! Ja sitä kauan kaivattua aurinkoa myös!

Parikuperkeikka kirjoitti...

Moikka! Kävin ostoksilla ja huomasin, että oikea alennuskoodi taitaa olla LOMA! Sen voisi korjata tähän tekstiinkin, ettei joku aleostoksille lähtenyt pahoita mieltään.