tiistai 14. toukokuuta 2013

Tehoja ja iloja


Olisipa aina tällaisia päiviä! Me olemme saaneet mahtumaan yhteen ainokaiseen päivään niin huiman määrän hyödyllistä hommaa ja vielä huvitteluakin, että jos tätä tahtia voisi aina pitää yllä, niin kyllä vaan kohta työt loppuisivat kesken.

Polttopuut siirtyivät liiteriin vauhdilla, kun Sulon äiti oli mukana. Me myös purimme yhden väliaikaispuukatoksen, grillasimme kevään ekat pihalounaat, teimme mukavan moporetken ja söimme päivälliseväät näköalapaikalla.

Ja minä pienensin torikojuni. Aivan alunperin koju oli 3m x 3m, eli todella suuri minun käyttööni. Jo kolme vuotta sitten naapurintyttö (joka luultavasti älähtäisi tuosta tyttö-sanasta, jos tätä lukisi) rälläköi kojusta hiukan pienemmän. Siitä tehtiin silloin 2m x 3m.


Mutta nyt kun meillä on pienempi auto, oli aika pienentää kojua entisestäänkin. Vaan tällä kertaa en tarvinnutkaan naapureiden apua. Selvisin rälläkkähommasta ihan itse. Sulo opasti hiukan kipinöiltä suojautumisessa ja minä päräytin koneen käyntiin. Touhu oli hauskaa ja olin erinomaisen tyytyväinen itseeni.

Olen ilmoittautunut mukaan Kampin kyläpäiville kesä- ja heinäkuussa ja sinne tarvitaan oma koju matkaan. Nyt koju on kooltaan 2m x 2m, ja sen pitäisi mahtua meidän Salomen kyytiin.


Koska säätiedotus lupaa kesäkeliä koko viikoksi, minä aion tulevinakin päivinä paeta tiskirättejä pihalle ja keskittyä kaikkeen siihen, mitä tapahtuu ulkosalla. Otin tänään yhdeksännen kuvan "10 kuvaa kesään" -haasteeseen. Jos oikein tarkasti katsotte, näette, että kukkasipuleistani todella on syntynyt kukkivia kasveja! Ja jos katsotte vieläkin tarkemmin, näette, että meidän pihalla kasvaa kaunis valkovuokkomätäs.

Zoomataanpa.


Olen saanut muutaman blogihaasteen ja tunnustuksen vastikään, mutta palaan niihin sitten, kun maltan taas istua tuntitolkulla tässä tietokoneen äärellä.


15 kommenttia:

 1. Tuollaiset päivät on ihan huippuja! Saa aikaiseksi ja on vielä hauskaakin. Onnittelut! Nythän sitten voitkin lekotella tämän päivän kustannuksella usemman päivän. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä juuri päinvatsoin! Nyt kun on aurinkoa ja lämmintä, pitää ottaa energialatauksesta kaikki irti ja saada huimasti aikaan tämän viikon kuluessa. :D

   Poista
 2. Se on aina mukavaa, kun saa valmiiksi jotain mikä kaihertaa tuolla takaraivossa:) Minulla ainakin sellaisia hommia on melko lailla.
  Pitääpä muistaakin ottaa tuo haastekuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä hommia on ihan hirveästi. Juuri äsken mietin, että pitäisi tehdä lista, mutta sitten tulin ajatelleeksi, että listan pituus saattaa lamauttaa minut.

   Poista
 3. Hienoa, että rälläköit oikein, vautsi. Tollasta valkovuokkomerta minäkin havittelen takapihalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävimme viikonloppuna Pirkanmaalla. Lahden seutuvilla oli ihan uskomattoman suuret valkovuokkomeret tien pientareella.

   Poista
 4. Tuollaiset superpäivät ovat kyllä parhaita! Mitenhän tännekin suuntaan saisi supermotivaation tarttua härkää (tai useampaakin) sarvista!? :) Aurinko kyllä auttaa siihenkin kummasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kaiholla aina mietin, että jos meidän ilmastomme olisi aina tällainen, niin miten paljon ihanampaa elämää olisikaan. Tällä energialla ja iloisuudella kaikki sujuu niin mukavasti.

   Poista
 5. Päivän asu on parhautta! Pitsiä ja huomiovärejä! Aallon harjalla! :D

  Ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Sulon vaatimuksesta suojatakki. Itse olin aikeissa ryhtyä hommiin T-paidassa. Nyt sain kipinäsuihkuja vain kintuilleni, ja olin ihan tyytyväinen, ettei niitä päässyt käsivarsiin ja naamaan!

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Jösses miten reipasta meininkiä! Vau, rälläkkä on sellainen vehje johon minä en ole uskaltanut koskea. Menen aina kauaksi jos mies huristelee sillä. Jostain syystä minusta tuntuu että lipsauttaisin sen kumminkin käteeni tai jalkaani. Kumma pelko, kun en kumminkaan (enää) vierasta sirkkeleitäkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle moottorisaha on se, johon en koske. Rälläkkä oli toinen. Nyt on siis enää mottorisaha kesyttämättä! :D

   Poista
 8. Yritän muistaa tulla Kampin kyläpäiville moikkaamaan ja shoppingille. Kesällä ei minun elämässäni tapahdu ikinä yhtään mitään, joten kivaa, että tuollaiset kyläpäivät ainaskin on meikäläisen huudeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, jos tulet!

   Minusta ajatus kyläpäivistä Narinkkatorilla on aika kiva. Toivottavasti tapahtumakin on kiva, eikä jää pelkäksi kivaksi kuvitelmaksi.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.