tiistai 17. huhtikuuta 2012

Hyvästi Hans ja Paul!


Lähetin Hansin ja Paulin eilen takaisin kotimatkalle.Viikonloppuna kävimme vielä poikien kanssa laavulla paistamassa makkaraa ja sitten Playmobil-hoviväki järjesti läksiäisjuhlat.


Merenneidot lauloivat, pianisti soitti valsseja valkoisella flyygelillään ja aivan kaikki kutsuttiin mukaan. Nähtiinpä niissä juhlissa jopa prinsessan tanssittavan kerjäläistyttöä. Ja kas, eivätkös tuossa pyörähtele itse Susanna ja Sulokin!

Enemmän kuvia Hansin ja Paulin viimeisistä lomapäivistä löytyy heidän omasta blogistaan. Poikien blogia ylläpitää siis saksalainen Johannes. Jos haluat kutsua Hansin ja Paulin omaan kotiisi kyläilemään, ota yhteyttä Johannekseen. Myös Hansin ja Paulin Facebook-sivusta kannattaa käydä tykkäilemässä.

Onpa jännittävää nähdä, mihin tyypit mahtavat seuraavaksi suunnistaa.

6 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Voi että, näitä postauksia on ollut hauska lukea! Heippa pojat, hyvää matkaa!

Susanna kirjoitti...

Pikkuisen haikea mieli on itsellänikin.

Nonna kirjoitti...

Sulollapa on mielenkiintoinen kampaus! Kuvastaako tosielämää?

Minäkin olen seurannut innolla poikien edesottamuksia!

Susanna kirjoitti...

Nuo meidän näköishahmojen tukat on muotoillut ystäväni Heather ja on niillä siis esikuvat tosielämässä. Tosin Sulolla on oiekasti ihan huomattavasti vähemmän tukkaa! :-D

Jaana/Hattaralandia kirjoitti...

On ollut kovin viihdyttävää seurata poikien seikkailuja ja ylipäätään sun postaukset on aina niin mielenkiintoista luettavaa, vaikka olenkin välillä hiukan laiska kommentoimaan. :)

Karkkis kirjoitti...

Hansin ja Paulin seikkailut olivat kyllä varsin koukuttavia! Pitääkin jatkaa heidän seuraamistaan. "Teillä" on mahtavat hiukset.