perjantai 4. tammikuuta 2013

Uutta ja tuoretta - mielipiteitä kaivataan

Vaihtoehto 1, lepakko

Painoin joulumyyntiin puolipellavaisia pyyheliinoja tiskirättien kaveriksi, ja ne menivätkin onneksi kaikki kaupaksi. Olin kuitenkin hankkinut pyyheliinoja huomattavasti enemmän, kuin mitä jouluksi painoin, joten nyt niitä painamattomia liinoja on vaikka kuinka paljon.

Minulla on paljon seuloja, joilla voisin painaa pyyhkeitä, mutta yksikään printti ei oikein asetu sellaisenaan ihan täydellisesti tämänkokoiseen pyyheliinaan. Pitää siis tehdä uusia seuloja.

Eilen illalla suunnittelinkin jo uutta printtiä keittiöpyyhkeisiin ja tämän sain valmiiksi. Mitä mieltä olette? Onko siinä jotain, mikä miellyttää? Jotain, mikä ei?

Vaihtoehto 2, pöllö
EDIT: Entä jos pikkumökin savupiipusta lentelisikin pöllö, eikä lepakko?


EDIT 2: Vai jätetäänkö pois kaikki elukat?

Vaihtoehto 3, ei eläimiä

111 kommenttia:

 1. Taloista tykkään todella paljon, puna-valkoisesta värityksestä myös (toimii toki muissakin väreissä), mutta lepakko pomppaa silmääni häiritsevästi. Tämä on vain minun mielipiteeni, joku toinen saattaa taas ihastua juuri tuohon lentäjään! :)

  VastaaPoista
 2. Minusta juuri lepakko tuo tuohon ihanaa persoonallisuutta! Kaunis...

  VastaaPoista
 3. Juuri lepakon arvelinkin jakavan mielipiteet. Minusta sen olemassaolo tuo tarinan tähän kuvaan. Mitä pikkumökissä tapahtuukaan?

  Entä jos se olisi pöllö? Lisään tuohon toisen vaihtoehdon.

  VastaaPoista
 4. Tykkään mutta en niin kovin lepakosta :)

  VastaaPoista
 5. Pidän pöllöstä enemmän. Minusta lepakot (myös tällaiset suloiset) ovat kammottavia. Lisäksi ne vievät ajatukseni Halloweeniin turhan voimakkaasti.

  Tuo punainen talokylä on kuin meidän pihapiirimme :).

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania molemmat - tykkään! En osaa valita... lepakko tuo ehkä hiukan enemmän särmää tuohon idylliin :)

  VastaaPoista
 7. Iman pöllöjä tai lepakoita niin ostan heti. Tuohan on täydellinen pyyhe, kuvio oikeinpäin ja kerrankin hyvännäköinen kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvio oikeinpäin! Eikö olekin ihmeellistä, että nykyään kaikki printtipyyhkeet tehdään pystymallisiksi ja ripustuslenkki sinne päätyyn? Eihän sellainen pyyhe laskeudu mitenkään nätisti, kun se roikkuu naulassa.

   Poista
 8. Mä kyllä kelpuuttaisin lepakot, kun olen semisti synkeä tyyppi :D Tai sit tilaan sulta uniikin pyyhkeen, josta voit laskuttaa uniikisti ;)

  Se on kiva yksityiskohta. Ja sitä paitsi, vanhojen taloje vinteillä asuu usein lepakoita. Muistan kun lapsena kävin etsimässä niitä ripustettujen silkkitäkkien välistä, kun olivat unilla. Mulla oli ihan oma Narniani.

  VastaaPoista
 9. Ja jaaha, ennen aamukahvia ei siis pitäisi kirjoittaa mitään.

  T. Rouva Kirjoitusvirhe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, etten ole ainoa, joka ei ole selvinnyt vielä aamupalalle asti. Klo 10.42 yrittäjä on yhä yöpuvussa.

   Poista
  2. Kyllä tuolta piipusta pitää jotain tulla, eli joko lepakoita, pöllöjä tai vaikka lisää perhosia.
   t. yrittäjä, joka on myöskin (10.53) yöpuvussa...

   Poista
  3. Minä olen jo töissä, mutta aamukahvi oli vielä juomatta :D (Mulla on omituinen tapa juoda aamupalalla ensin teetä ja sitten töissä kahvi, että saan hyödynnettyä kaiken kofeiinin töiden tekemiseen. Tai sitten blogien lukemiseen, kun on vielä niin hiljaista) En onneksi enää yöpuvussa. Olisi hieman noloa näin kauppakeskuksessa..

   Poista
  4. No en tiedä, kun kaikissa söpöissä one piece jumpsuiteissakin voi nykyisin esiintyä julkisesti, niin miksipä ei yöpaidassa? :-D

   Poista
  5. Ja klo 12.23 yrittäjä on yhä yöpaidassaan. Nyt aargh.

   Poista
 10. Ilman pöllöjä ja lepakoita minun mieleen. Ihanat talot ja väritys!

  VastaaPoista
 11. Lisäsin myös eläimettömän vaihtoehdon. Omissa silmissäni kylä kuoli heti.

  VastaaPoista
 12. Tämä ronkeli taas ei haluis kumpaakaan, kaikki muu on just mun mieleen. Mutta jos valita pitää, ehdottomasti pöllö.

  VastaaPoista
 13. Minä kun pidän pyyhettä tangolla pitkittäin puoliksi taitettuna, niin nämä kuviot on kyllä väärinpäin :) Muuten kauniit kuviot, talot ja pöllöt. Lepakoista en minäkään välitä :/

  VastaaPoista
 14. Lepakot tai pöllöt, molemmat kivoja, vielä kun saisi sen kissan istumaan jonnekin ;)Minkä kokoinen tuo pyyhe on?

  tv: kissafani Epe

  VastaaPoista
 15. Mageita kaikki! Lepakossa eniten persoonallisuutta ja tarinaa. Tykkään!!!

  VastaaPoista
 16. Ihaniakaikki, mut mä ehkä tykkäisin eniten lepakosta, mutta niin, että perhonen poistettaisiin kuvasta. Se on jotenkin ihan eri maailmasta kuin muu kuva.

  VastaaPoista
 17. Henk.koht. tykkään lepakoista, mutta uskon että pöllö myy paremmin. Lepakko on jotenkin liian hallitseva kokonaisuudessa, en tiedä toimisiko paremmin jos olisi yhden ison sijasta kaksi pientä? Ja tämä kommentti siis pukeutuneelta muttei kovinkaan henkisesti heränneeltä yrittäjältä :D

  VastaaPoista
 18. Kyllä elukoita saa olla! Sopii pöllöt ja lepakot molemmat.

  VastaaPoista
 19. The owls are not what they seem.. Ehottomasti pöllöjä, ne kun voivatkin olla vaikka valepukuisia lepakoita ;)

  VastaaPoista
 20. Tykkään eniten tuosta eläimettömästä: jotenkin nuo varsin graafiset lepakko ja pöllö ei niin istu tuohon muun krumeluurin sekaan (tai niidenkin pitäisi olla jotenkin piperretympiä - niinkuin tuo perhonen ja kukat ja talot on). Ja jos eläimistä pitäisi valita niin sitten lepakko!

  VastaaPoista
 21. Pöllöt tai ilman elukoita on miusta paras! Nuo talot on niin ihania nimim. maalaistyttö ;-) Jotenkin, kuten Sofia kommentoi, nuo eläimet on tyyliltään miusta vähän ristiriidassa noiden talojen kanssa.

  VastaaPoista
 22. Minä tässä koitan kutoa pellavapyyhkeitä, tai loimea on vähän vielä jäljellä. Pellava on kyllä ihana materiaali, se kuivaa astiat tosi hyvin. Ilman lepakkoa mä kans tykkään, perhoset ovat kivoja.

  VastaaPoista
 23. En nyt osaa kuvitella voisiko värillä olla merkitystä, mutta ainakin tässä värissä ilman eläimiä.

  VastaaPoista
 24. Äänestän vaihtoehtoa 3, jos jotain lentää niin vain perhonen. :) Kauniit talot!

  VastaaPoista
 25. klo 11.31 putiikki avattu puoli tuntia sitten ja tämä yrittäjä on edelleen yöpuvussa (toiset hoitaa myyntipuolen) Valitsen äkkikatsomalta näistä keskimmäisen vaihtoehdon. Ilman eläimiä on liian tyhjä, mutta lepakot ei istu "vanhemman väen" ajatuksiin - näin aina ajattelen, sillä minun asiakaskuntani on vielä vanhempia kuin minä itse.

  VastaaPoista
 26. Ihana! Minä tykkäisin erityisesti lepakkomallista :)

  VastaaPoista
 27. Mä taas tykkään pelkistä taloista, siis ilman pöllöä tai lepakoita :) Mun silmään noi kauniit kauniit talot jää helposti sivuosaan jos taivaalla lentelee vielä lisäksi noita sympaattisia ystäviämme. Ei oo varmaan helppo homma päättää :D

  VastaaPoista
 28. Suosittelisin ilman mitään eläimiä, sillä uskoisin talojen olevan myyviä itsekseenkin - todella kauniita taloja. :)

  Itselläni on lepakoista kammo (näyttävät hiiriltä) ja *seuraa paljastus* pöllöjen kieroon katsovat silmät tuovat mieleen oman kissanaulakon, jonka tein ala-asteella puukäsitöissä. Vieläkin harmittaa, että tein sille kierot silmät.

  Ja kyllä. Mulla on tositosipaljon painolastia menneisyydessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, Ti, saat mut aina niin hyvälle tuulelle. :-D

   Poista
 29. Minua miellyttää eniten tuo kolmas, eli ilman eläimiä!

  Ihanaa, touhukasta uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 30. Jättäisin nuo eläimet pois. Lepakosta varsinkin tulee Halloween mieleen.

  Mitä jos kokeilisit laittaa savupiipustakin tulemaan kukkasia?

  VastaaPoista
 31. Ihanaa Susanna! henkilökohtaisesti tykkäisin pyyhkeestä joko lepako(i)lla tai pöllöillä, mutta ILMAN perhosta. perhoset, ne ne vasta ovat kammottavia. läpsyy ja lepattaa, hyi olkoon. lepakot sitä vastoin, mitä sympaattisempia otuksia! <3

  -jonna nupputiikista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonna, sinä olet minun elämäni varrella kolmas ihminen, jolla on tuollainen kammotus perhosia kohtaan!

   Poista
 32. Mie tykkään eniten ilman elukoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti tulla vielä syventämään tätä, kun mietin sitä illalla sängyssä (!!!). Nuo eläimet harhauttavat miut. Ja kun sanot, että ne tuovat tarinan, niin huomasin, että mie haluan tehdä näihin taloihin oman tarinan! Ne koukeroineen ja yksityiskohtineen oikein vaativat mielikuvitusta keksimään taloihin elämää. Mie haluan omat tarinat niihin :D
   Ja sitten tuli mieleen, kun tuolla jäljempänä oli puhetta toiveista ja miten esim. koirat ovat vaikeita, niin tulisko siun kädestä ulos jotain herkullista käsityöläiskuosia rätteihin? Olis taas uus lahjakierros valmiina heti ;)

   Poista
  2. Ja vielä: väännäs rautalangasta, että miten tämä kuva asettuu siihen pyyhkeeseen. Onko se päässä vai koko pyyhkeen kokoinen vai miten?

   Poista
  3. Miten sinä nyt niin tähän uppouduit? :-D

   Koko pyyhkeen kokoinen olisi tämä kuva-aihe, eli ihan tuo kuvan suorakaide olisi se pyyheliina.

   Mutta koska tuntuu olevan niin, että moni haluaa pystymallisen liinan jonka voi ripustaa tangolle, niin pakkohan sellainenkin on tehdä.

   Tästä tulee nyt näillä näkymin monta eri versiota. Minun tarinoilla ja sitten tyhjällä kylällä, johon voi kukin itse keksiä tarinansa.

   Poista
 33. Ei tästä taida mitään nousta ylitse muiden... pitänee toteuttaa kaikki...

  VastaaPoista
 34. Mä tykkäisin eniten pelkistä taloista. Lepakoista ja pöllöistä tykkään kyllä erikseen. Talot on niin kauniit että elukat vie turhaan huomiota :) Mutta ehkä kaikkein toimivin voisi tosiaan olla tehdä kaikkia :)

  VastaaPoista
 35. Viimeinen vaihtoehto eli ilman elukkoja on minusta paras! (Ja tosi kiva malli onkin.)

  VastaaPoista
 36. ilman mitään eläimiä kiinnostaa minua.ihana kuosi.

  VastaaPoista
 37. Nuo talot on niin ihanat! Mun mielestä pöllöjä on ollut jo liian kauan joka paikassa, mutta on ne vaan ihania. Tuo lepakko on todella hauska vaihtis joka tapauksessa. Mut jos se olis pienempi? Tai mitä jos piipusta tulis tähtien sijaan kukkia? Kaikki ovat siis kivoja vaihtoehtoja, mutta ihan kuin tuosta alinmaisesta puuttuis jotain. :)

  VastaaPoista
 38. Mää tykkään "pöllöihmisenä" tosta numero 2. Mutta Kolmonenkin kelpaa :) jos sellainen ilmaisu sallitaan :)
  Lepakoista en tykkää! Niitä asustaa meidän aitan vintillä Yök!
  Iloisia työhetkiä!
  tuksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuksu, pitkästä aikaa! Et ole kommentoinut mitään herran aikoihin, joten en ole edes arvellut sinun enää jaksavan seurata blogiani. Monet vanhat lukijat ovat matkan varrella kadonneet ja vaihtuneet uusiin.

   Poista
 39. Minä toivoisin pyyhkeitä ikäänkuin "pariksi" tiskiräteille. Meillä ainakin roikkuvat vierekkäin. Ja tuo poikittainen roikkumistapa on just hyvä! Esim sama satuhevonen/sammakko (saman kokoisena kuin rätissä) pyyhkeen nurkkaan painettuna ja sitten johonkin reunaan jotain pientä lisäksi. Eli ettei kuvan tarvitsisi täyttää koko pyyhettä ;-)
  Ja lepakollinen on kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkein hienointahan olisi, jos kaikista kuoseista olisi parit tiskirätti-pyyhe, mutta ei se onnistu. Joutuisin tekemään 17 uutta seulaa, ja pyyhkeiden hinta nousisi kymppeihin.

   Poista
  2. Ahaa... Nämä seula-asiat on minulle ihan vieraita. Luulin, että samalla seulalla ja siitä vaan suit sait ;-)

   Poista
 40. Minua nuo tähdet häiritsee tuossa savupiipun yläpuolella varsinkin viimeisessä vaihtoehdossa. Entä jos niiden tähtien tilalle perhosia/perhosen lentämään?? :)


  VastaaPoista
 41. Vaihtoehto kakkonen miellyttää mua eniten. Mutta tosiaan, kuten yläpuolella oleva anonyymikin sanoo, niin voi tähdet savupiipusta vois olla ehkä jotain muuta? Jos sieltä tuliskin niitä perhosia? Se ois kiva :) Noi talot on tosi symppikset ja hauskat!

  VastaaPoista
 42. Vaikka eläimistä niin kovasti tykkäänkin, niin tässä tapauksessa kantani on: VAIHTOEHTO 3, EI ELÄIMIÄ.
  Ihania kuvia, kyllä olet taitava!

  VastaaPoista
 43. Vaihoehto kaksi on musta paras. :) Yhdyn kuitenkin myös tuohon perhosideaan yllä. ^^

  VastaaPoista
 44. Vaihtoehto 3! Turkoosina tilaisin heti ;)

  VastaaPoista
 45. Oho, ootpas saanut vastauksia! Ihmisistä on ilmeisesti kivaa päästä vaikuttamaan. Mä olen hauska, ja kysyn, milloin pikkulinnut lentävät kuviin, kun kohta on kevätkin? ;D Voi vitsit, kuvien suunnitteleminen on varmaan ihan mielettömän kivaa! No, et saa musta kilpailijaa, kun en osaa ommella enkä saumuroida :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opin markkinointikurssilla, että asikkaiden pitää päästä vaikuttamaan asioihin. Tässä huomaa hyvin, että se pitää paikkaansa. On mahtavaa, miten moni viitsii kommentoida. Vaikka otanta on ehkä pieni koko Suomen kuluttajamäärään verrattuna, niin kyllä tästä heti osviittaa saa siihen, mistä tykätään.

   Kuvien suunnitteleminen on joskus kivaa ja joskus ihan kamalaa. Esimerkiksi linnut! Miten vaikeita! Ja ne ikitoivotut koirat... mahdottomia. :-)

   Poista
 46. Ihania taloja - eivät kaipaa mielestäni mitään. Mutta eivät nuo lepakot, pöllöt ja tähdet häiritse silmää. Kunhan pyyhe täyttää tehtävänsä eli kuivaa (minulla kuivaa jo se jouluinen).

  VastaaPoista
 47. Ilman tai pöllöllä! Ihana on joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 48. moikka Susanna,

  Pelkät talot, mustana tai punaisena:)
  Joulunajan pöllöparvipyyhekin oli tosi kiva!

  VastaaPoista
 49. Vaihtoehto kaksi miellyttää eniten. Tosin myös pelkät pöllötkin kävisivät tai vain yksi talo.

  VastaaPoista
 50. Moi Sussu!
  Ihania vaihtoehtoja kaikki. Luota kuitenkin omaan ammattilaisen silmääsi ja tee valintasi ihan ITSE!
  Terkut äipältä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äiti, sä oot kirjautunut mun tunnuksilla! :-D

   Poista
  2. eikä, mahtavaa, mä jo ajattelin että sä oot Susanna jakaunut moneksi tämän vaikean päätöksen alla :D Ihana äiti :)

   Poista
 51. Pöllön kanssa parempi. Ilman elukoita .. hmm..joo sekin, mutta pöllön kanssa hauskempi.

  VastaaPoista
 52. Pöllö tai ei mitään, jos minulta kysytään :) kaikki ovat kyllä hauskoja.

  VastaaPoista
 53. Paras vaihtoehto on mielestäni nro 3 eli ilman elukoita, toiseksi paras nro 2 eli pöllön kanssa. Mutta makunsa kullakin! :)

  VastaaPoista
 54. Vaihtoehto 2 tai 3. Lepakko on minun silmääni vähän turhan ilkeän näköinen. Haluaisin idyllisen keittiöpyyhkeen ;) Myös idea siitä, että savupiipusta tulisi kukkasia (minkä vissiin useampikin on jo kommenteissa maininnut) kuulosti kivalta. Ja pikkulinnut! Oi! Pikkulinnut ois ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi jopa toimia sekä ilman elukoita ja ilman tähtiä savupiipusta. Ihan käsittämättömän ihania mökkejä nämä kyllä <3

   Poista
  2. Pöllön kanssa tai kokonaan ilman eläimiä...Ihania nuo talot!!

   Poista
 55. Kaamee määrä kommentteja, enkä jaksa kaikkia lukaista (laiskimusmaksimus). Mä en tykkää lepakosta, mutta pöllö on jees.

  Sitten tuli mieleeni, että käyttääkö muut pyyhettä pitkittäin taitettuna roikkumassa. Ois kiva, jos ois pyyhe, jossa ois kuva silleen, et pyyhkeen vois taittaa pitkittäin kahtia ja roikottaa niin, että kuva ei kärsi, vaikka yläosa olis piilossa. Osasinkohan selittää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osasit. Saattaa toteutuakin myös sellainen versio.

   Poista
 56. Mäkin annan ääneni pöllöille :)

  VastaaPoista
 57. En lukenut kommenteista kuin muutaman. Minusta taloaiheet ylipäänsä ovat kivoja. Ikkunoita, ovia, avaimia... Kyllähän ullakolle aina lepakkoja mahtuu ja piippuun pari naakka...

  Mun mielestä maatuskapyyhkeet olisivat kivoja.

  Jouluna oli ajatuksissa tilata tiskirättejä, mutta silloin jäi muistaakseni väristä kiinni. Nyt kaipaisin mustavalkoisuutta.

  A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maatuskoita en nyt enää tee, niiden aika on ohi. Talokuosi myy rätteinä hyvin, ja sopii tosi moneen makuun. Siksi lähdin tätä pyyhettäkin taloilla kuvittamaan.

   Musta voisi tulla kyseeseen pyyhkeiden kohdalla, vaikka rättikankaaseen se ei kelpaakaan. Pellava kun ottaa painovärin vastaan huomattavasti paremmin kuin bambuneulos.

   Poista
  2. Ei enää maatuskoita!? Mä olen ekan kerran poikennut sun blogissa tai kaupassa maatuskoiden perässä!

   Talot on tosi kivoja!

   A

   Poista
  3. Maatuskat eivät enää mene kaupaksi niin hyvin. Talokuosi on nyt suosittu pöllöjen ohella. Yllättäen myös kanat!

   Poista
 58. Graafisesti ilman lepakoita tai pöllöjä on kaunein. Mutta tykkään kyllä pöllöistäkin. Tosin, tulee ehkä hiukan ahdas vaikutelma niiden kanssa. Lepakosta en välitä. Uniikki ja mielenkiintoinen idea, kivan näköinen lepakkokin. Mutta jotenkin se ei vaan minun makuuni sovi. Olet kyllä taitava graafikko :)

  VastaaPoista
 59. Entä jos olisi iso perhonen pikkumökin päällä ja oikella pieni perhonen? Anyway, kiva kuosi!

  VastaaPoista
 60. Talot ovat oikein sievät! Lepakko on mielestäni ehkä kaikkein irrallisin, ilman elukoita taas näyttää kovin tyhjältä, siispä pöllö-versio on minun suosikkini :) Tai sitten kenties pöllöjen tilalle perhosia.

  VastaaPoista
 61. Lepakko, ehdottomasti :)

  VastaaPoista
 62. Pöllö on paras! Lepakosta tuli vähän sellainen "tuo ei kuulu kuvaan"-fiilis, mutta pöllöt sopii tosi hyvin! Ilman näitä taas olisi kiva, mutta "tylsempi".
  Talo-aiheita taas rakastan yli kaiken! ja mitä tulee yleisesti keittöpyyhkeisiin, niin mulla pyyhkeet roikkuu roskakaapin tangosta taiteltuna, eikä kuvio juuri näy. Siksi tykkään eniten sellaisesta kuviosta jossa vilistää monta pientä kuvaa, eikä yksi iso. Kuten sulla ennen oli maatuskapyyhkeet. Olisi kiva jos tekisit sellaisenkin version, siis ei maatuskoita mutta jotain muuta, vaikka niitä pöllöjä vaan, tai pieniä taloja??:O Pieniä talokaupunkeja rivissä laidasta laitaan tms?
  Jokatapauksessa mahtavaa jos teet keittöpyyhkeitäkin taas!

  VastaaPoista
 63. Kolmonen on mieluisin, mutta pöllötkin sopivat kuvaan mainioisti! Todella kauniita ovat nuo kuosisi! :)

  VastaaPoista
 64. Minulla vähän silmään pistää tähdet, varsinkin kahdessa jälkimmäisessä versiossa. Lepakon kanssa niillä on yhteensopivat muodot, mutta noissa kahdessa tähtien kulmikkuus jotenkin hyppää silmään kaiken kiekuran ja pyöreyden keskellä. Minä siis toivoisin tähtien, pöllön ja lepakon tilalle jotain kiekuroita piipusta tai vaikka niitä jonkun mainitsemia naakkoja. Kokonaisuus on kyllä tosi kaunis ja punainen väri ehdottomasti paras vaihtoehto. :)

  -Kaisla

  VastaaPoista
 65. Mieluummin pöllö kuin lepakko. Lepakot pelottaa...

  VastaaPoista
 66. Tähdet häiritsee... ei sovi tunnelmaan. Lepakossa ja pöllössä on vanhan talon henkeä, kokeilisin kuitenkin vielä jotain muuta lentävää... entäs jos piipusta tulisi hauskoja kahvikupposia...

  VastaaPoista
 67. Ihanat nuo talot! Lepakko ja pöllö on ehkä vähän liian eri tyylisiä taloihin verrattuna, perhosesta sen sijaan tykkäsin. Jos lepakon/pöllön tilalla olis pari perhosta, ne jotenkin sopis noiden kukkien kanssa hyvin. Ja tähtien tilalle kiemuroita.

  VastaaPoista
 68. Laiskuuttani en nyt jaksa lukea muiden kommentteja/pohdintoja, mutta annampa omani. Koko kuvasta tulee kovin satumainen jopa hieman uninen olo. Talot ovat ihanat. Lepakkoon en ihastunut, mutta pöllöt kiinnittivät huomioni. Ilman lentelijöitä kuvasta jää mielestäni puuttumaan se jokin. Mitä jos savupiipusta tähtien kanssa tulisikin ulos kuu-ukko?

  VastaaPoista
 69. Mä tykkään tuosta kakkosesta! :)

  VastaaPoista
 70. Ehottomasti pöllö <3! Elukoiden jälkeen elukaton versio näyttää siltä että jotain puuttuisi.

  VastaaPoista
 71. Ääni pöllölle! Aivan ihana kuosi!

  VastaaPoista
 72. Minua sykähdyttää eniten kuva ilman eläimiä. Silloin jää enemmän tilaa mielikuvitukselle muodostaa oma tarina Punaisten talojen mäestä :) Lisäksi kukaan ei jätä pyyhettä ostamatta jonkun oman "ei niin lempieläimen" takia.
  Minustakin printti on oikeinpäin noin. Jos saisin valita, pyyhe olisi vielä himpun pienempi.

  VastaaPoista
 73. ilman muuta pöllö.aivan ihania.terv.anneli

  VastaaPoista
 74. Minä tykkäisin enemmän kuva ilman piipusta lenteleviä eläimiä. Helpommin varmaan tilaisin lahjaksikin.

  VastaaPoista
 75. Minä sanon lepakko, äiti sanoo pöllö. Ota siitä sitten selvää. :D

  VastaaPoista
 76. Taalla USAssa nuo lepot menisi varmaan kuin kuumille kiville Halloweenin aikaan...varsinkin jos vari olisi musta tai oranssi. Lepakko on kiva mutta saattaisi olla suppeampi yleiso vuoden ympari (paitsi Halloween aikaan). Pollo on tosi kiva, mutta se on niin suosittu nykyisin etta se ei ehka samalla tavalla yllata enaa...mutta saattaisi olla enemman menekkia kuin lepakolle.

  VastaaPoista
 77. Nuo talot on ihan kuin meidän koti, siksi mulla on se tiskirättikin. Tykkäisin vaihtoehdosta #3, mutta jos elukkaa mukana niin sitten lepakko. Tai vain yksi pöllerö :)

  VastaaPoista
 78. Talot on ihanii mutta ilman elukoita kuvissa ei ole oikein eloa......pöllöt on miusta kivat noissa kuvissa minna

  VastaaPoista
 79. Ihana! Pystyversio kelpais mullekkin ilman mitään tai pöllö :)

  VastaaPoista