sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Uudet pyyhkeet laudeliinoiksi


Tein siskoni uuteen saunaan joululahjaksi pellavaiset laudeliinat, joiden kaveriksi yhdistin muita saunomiseen liittyviä tuotteita: käsintehdyn saippuan, tulitikut ja sytykkeitä.

Kun painoin lepakoita laudeliinoihin, ajattelin yrittäjänaivoillani, että samalla vaivallahan näitä tässä painaisi enemmänkin.


Nämä laudeliinat ovat ihan samaa tavaraa kuin aiemmin myynnissä olleet keittiöpyyhkeet, joten ihan yhtä hyvin ne sopivat keittiöön astia- ja käsipyyhkeiksi tai leivinliinoiksi kuin kannikoiden alle lauteille. Lepakoilla on faninsa, joten tein niitä pienen erän.


Pöllöpyyhkeitä on toivottu, ja siksi painoin myös pöllöversiota. Istuisitko pöllön naamalle vai ripustaisitko tämän mielummin keittiön naulakkoon?


Lopuksi painoin vielä muutaman maatuskaisen. Tänään sain liinat vihdoin valokuvattua ja nyt ne ovat puodissa myynnissä. Ja nyt minä kipaisen työhuoneelleni rättejä leikkelemään.




18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi Susanna! Mitä ihanuuksia oot mennyt tekemään! Ja mun uuden vuoden päätös oli, että en osta tammikuussa mitään... Toivottavasti näitä on puodissasi pitkäääään.
t:Pöllöfani

Susanna kirjoitti...

Hups, ei ole pitkään, jos menevät nopsasti kaupaksi. Mikään muu kuin tiskirätit ei ole pysyvää minun kaupassani. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ja täällä taas ei uskalla odotella tulevia aikoja, tilaus lähti jo! Nuo lepakkosi ovat niin <3
- eikku

Milla / Millainen Elämä kirjoitti...

Ooo! Puotiin!!!

Milla / Millainen Elämä kirjoitti...

Nonni, maatuskat peffan alle tulossa. Jei! Vielä kun keksisi saunan kestävät maatuskat, semmoiset oikeat ja voisi loihtia vallan maatuska-saunan :D

Susanna kirjoitti...

:D Hih, kiitos, ihanaiset! ❤ Huomenna lähtevät postiin.

Anonyymi kirjoitti...

Voi ihania nämä taas! Meinasi jo parku päästä, mutta sainpahan yhden ihanaisen maatuskaisen kuitenkin!
t.Länsirannikon E

Villakalsarininja kirjoitti...

Noni, nyt on minullekin tulossa pöllöpyyhe ja vihdoin ja viimein oma tiskirätti ja hups tarjotinkin........ innostuin vähän.. =D
Olen jo pitkään halunnut tilata rättejä ihan vaan siksi koska blogisi on niin mahtava, mutta puna-/sinivalkoinen ei vaan ole mun juttu. Mutta sittempä menit ja teit ruskeita rättejä! <3 <3
On ihan parasta että voin kohta pyyhkiä rätillä josta tiedän että se on Susannan tekemä!

Haapametsä kirjoitti...

Ihania! Täytynee naputella tilaus :)

Haapametsä kirjoitti...

Voi kurjuus kun en eilen ehtinyt ostoksille, nyt ei enää ollut maatuskaa :/

Susanna kirjoitti...

Ohoh, onkin pyhäpäivä. Vasta tiistaina postittelen!

Susanna kirjoitti...

Menivätkö ne heti? Ei niitä maatuskoita kyllä kovin monta ollutkaan. Pitänee kehittää seuraavaan pyyheliinaerään jotain maatuskamaista!

Susanna kirjoitti...

Voi Magdaleena, toivon kovasti tilaamiesi tuotteiden käyttö paljastaa niissä piilevät hyvät ominaisuudet, eikä susannantekemyys jää niiden parhaaksi puoleksi. Kiitos paljon tilauksesta! :)

Kati kirjoitti...

Minäkin masennuin maatuskoiden loputtua. Sniff...

Anonyymi kirjoitti...

Hei, täällä kummastelen.... Kortti paljasti jotain: eikö Sulo olekaan oikeasti Sulo? :(

Susanna kirjoitti...

Ei ole. Sulo Lintunen on Sulon omakeksimä nimimerkki tänne blogiin. Sulon oikea nimi on tullut esiin jo silloin, kun meistä on ollut lehtijuttuja, mutta Sulo pysyy Sulona blogissa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ompas hauska löytää blogi jota kirjoitetaan samasta kaupungista kuin mie ite ;) Lisäksi nää kaikki käsityö jutut on ihania! Seuraamaan jäädään :)

Susanna kirjoitti...

Tervetuloa mukaan! :)