perjantai 13. syyskuuta 2013

Ei paineita tästä tapahtumasta


Lähden tästä kohta ajelemaan Lappeenrantaan. Riepukioski on pakattu autoon ja mukaan lähtee naurettavan pieni satsi tiskirättejä. Koska myin Käsityökorttelissa superhypermegaerikoishyvin varastoni lähes tyhjäksi, ja koska uudet rättikankaat ovat yhä painajalla, minulla oli melkoisia vaikeuksia keksiä, mitä otan mukaan Lappeenrannan tapahtumaan. Kaivoin sitten esiin kaikki jämät, poistuvat mallit ja päätin myydä ne vitosella.

Jotta jos satut olemaan hollilla, niin tule moikkaamaan. Olen siellä kävelykadulla, Suomalaisen kirjakaupan edessä tänään klo 14-20 ja huomenna klo 10-16. Paitsi jos myyn kaiken, niin lähden pois aikaisemmin!


6 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Onnea matkaan <3
tuksu

tarutikki kirjoitti...

Toivottavasti pääset aikaisemmin kotiin;)
Ihana pussukka kuvassa!

Hanna Emilia kirjoitti...

Toivottavasti jäi vielä huomisellekin!

Susanna kirjoitti...

Mahdoinkohan kymmentä rättiä myydä päivän aikana? No, tavoite oli kolme, joten voin olla erityisen tyytyväinen. Jotta on myytävää vielä huomisellekin. :D

Hanna Emilia kirjoitti...

Kurja tietysti ettei kauppa käynyt, mutta hyvä meille hitaammille :D

Susanna kirjoitti...

Eikä harmita minuakaan. En vahingossakaan kuvitellut pääseväni tienaamaan Lappeenrannassa. Tämä Itä-Suomi kun ei vaan ole käsityöläisen kulta-aitta. Halusin kuitenkin olla mukana, koska minusta on niin hieno tuo Luova Etelä-Karjala -hanke. Ja oli tosi kiva päivä. Myyjiä ei ollut kymmentäkään, mutta sitäkin mukavampia naisia.