lauantai 18. toukokuuta 2013

Työ tehty on


Minä tein sen! Kymmenen multakuutiota on nyt levitetty tasaiseksi kerrokseksi. Ei siitä kovin hirmuisen suurta plänttiä tullut. Kunhan sadekausi taas alkaa, kylvän siemenet.

Tämä on niin ehdottoman parasta aikaa vuodesta. En saa tarpeekseni maailman ultravihreydestä. Kaikki on niin valtavan kaunista. Ja niin surullisen hetkellistä.


Ilahdutan teitä vielä päivän asulla. Tässä on lempimekkoni, ohueksi ja pehmeäksi hiutunut kaapumekko, jota Sulo kutsuu Martta-mekoksi. Ihan paras pihahommailuissa nyt, kun helmassa saa vielä olla pituutta.

Minusta on ihanaa laittaa tänne blogiin näitä erityisen muodikkaita "päivän asu" -kuviani ja kirjoittaa tekstin tunnisteeksi "muoti", koska sitten päädyn tällä postauksella Indiedaysin muotiosastolle kaikkien näiden (kliks) joukkoon. Se hykerryttää minua. Toisaalta saan tällä menolla varmaan kohta potkut koko Indiedaysistä.

34 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Toisaalta saan tällä menolla varmaan kohta potkut koko Indiedaysistä"

Onko se tosiaan noin tiukkis paikka? Muiltakin bloggareilta kuullut samaa...

Saida kirjoitti...

Nauroin ääneen viimeiselle kappaleelle. Ihailtavaa, hyvähyvä! Minusta tuo mekko on sata kertaa ihanampi kuin linkin takaa löytyvät :)

Peppi kirjoitti...

Ihan vapaasti enemmän näitä "dagens asu" kuvia - itse nimittäin viihtyisin tämmösessä paljon paremmin kuin monissa muissa indiedaysin asuissa.
Ja miusta aina ihana katella (myös) näitä siun pihapostauksia, vähän näkee miten vuodenajat etenee siellä Imatran suunnalla. Nuoruusmaisemissa :) - ootte pitemmällä kuin Pohjois-Karjala!!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, vihreys on hetkellistä, mutta toistuvaa! Ei meinaa koskaan jaksaa uskoa, että taas se kesä vaan puskee harmauden läpi! Terveisin Tuisku-Susanna

Pellavasydämen Mervi kirjoitti...

Mitä muuten tarkoittaa sana muoti? Ainaskin meitä on monta, jotka käyttävät noita samantyyppisiä asuja joka päivä. Minä tykkään seurata tällaista muotia.

Susanna kirjoitti...

Sanoin sen vitsillä. En oikeasti tiedä, kyttääkö siellä kukaan, mitä blogeissa oikeasti tapahtuu. :P

Susanna kirjoitti...

Niin minustakin. Itse asiassa se päällä tunnen olevani eniten oma itseni. Varsinkin, kun kannan peltisiä vesiäpäreitä pihalla. Siinä on kivaa piikatunnelmaa.

Sara kirjoitti...

Paras Indiedays 'Päivän asu' ikinä ;)

Susanna kirjoitti...

Taidettiin myös saada Pirkanmaa kiinni keväisyydessä. Sunnuntaina, kun ajeltiin sinne, ihmeteltiin, miten siellä oli niin kesäistä. Kun seuraavana päivä tulimme kotiin, oli kesä päässyt tännekin.

Ja lupaan helliä teitä jatkossakin päivän asuilla. :)

Susanna kirjoitti...

Onneksi toistuvaa! On niin hassua, miten tämä kaikki kauneus voikin joka vuosi unohtua talven aikana ja joka kevät se yhtälailla panee sydämen pakahtumaan.

Susanna kirjoitti...

Minä muuten tykkäsin sinun vihreästä paitamuodistasi, vaikka en kännykän kautta jaksanut kommentoidakaan. Näytti oikein kivalta.

Susanna kirjoitti...

Kiitos! Toivottavasti saan kutsun seuraavaan gaalaan! Eikös niille muotibloggareille aina sellaisia järjestetä? :D

Mervi kirjoitti...

Minustakin tämän hetken vihreä on kaikkein kaunein vihreä. En tiedä, onko se sitten uutuudenviehätystä, jonka kaikottua ympärillä oleva vihreys vain ei ole enää niin maagista.

Meilläkin olisi vähän nurtsiprojektia edessä: myyrät ovat mellestäneet niin, että nilkat katkeaa, jollei mitään tasoitusoperaatioita ala kohta tapahtumaan.

Susanna kirjoitti...

Minäkin korjailin myyräntyöt ensin ja sitten vasta aloin tehdä uutta kenttää. Saavat myyrät sitten temmeltää isommalla alueella ensi talvena... :D

Cheri kirjoitti...

Tämä monivihreys saa tosiaan pään pyörälle, ihania sävyjä ennen kuin kesä kypsyy tummemman vihreäksi massaksi. Reippaasti sait nurmikon perustettua.

Anonyymi kirjoitti...

Tätä on pakko kompata. Itseäni huvittaa että blogi-juttuja oikeasti saa nauraa ja asia jää huvittamaan mieltä. Olet kyllä niin ihana ja kirjoitat niin hauskasti!!!

Tiina kirjoitti...

Oletpa ollut ahkerana, kun en ole muutamaan päivään täällä ehtinyt käymään! Tuo postilaatikko on kyllä ihana. Itsellä on tuossa pihalla 15 kuutiota multaa. Se tulee tosin eri paikkoihin ja olisi hyvä, jos jäisi ensi kesällekin, kun on silloin uusi projekti edessä, kunhan tuo maa muovin alla vähän muhii.

Anonyymi kirjoitti...

Muiden asut jotka listalla oli. Ovat hetken päästä menneen talven lumia, mutta sinun asu toimii vielä pitkään. Kauneus on katsojan silmässä =)

Susanna kirjoitti...

Ihan parasta aikaa tosiaan. On se kesän vihreyskin kaunista, mutta tässä on kyllä sellainen päänpyörällepaneva meininki.

Ja kun ei ole vielä hyttysiäkään! :)

Susanna kirjoitti...

On ollut niin kauniita päiviä, että silloin minulla aina tapahtuu kovasti asioita.

Minä kuvittelin myös, että tuo 10 kuutiota riittäisi ensi kesään asti, mutta kyllä sitten hupeni ihmeen äkkiä. Muutaman säkin otin jemmaan tulevia istrustushommia varten.

Susanna kirjoitti...

Ajatonta tyyliä. :)

Susanna kirjoitti...

Ja minusta on ihanaa, jos joku minun juttuni saa sinut hyvälle tuulelle. :)

Valoblogin Taru kirjoitti...

No hitto, eihän tuosta asusta voi muuta kuin tykätä! Ihan mahtava puuhailumekko epäilemättä.

Hih, minen päässyt koko Indiedaysiin vaikka yritin. Ei kiinnostanut muoti-ihmisiä tällaisen mettäläisen touhut ollenkaan :D

Valoblogin Taru kirjoitti...

p.s. Sulle on viesti :) http://saaristohuvila.wordpress.com/2013/05/19/i-love-blogs/

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin rrrrakastan tätä aikaa vuodesta, kun koivun lehdet ovat vielä pienehköjä ja niin kauniin värisiä ja samaan aikaan inhottaa, kun en osaa tarpeeksi nauttia siitä vaan mietin, että kohta se on jo ohi...
-Heidi-

kiikar kirjoitti...

No hei, tuo mekko näyttää todella mukavalta päällä! Omat lempiolohousuni ovat puuvillapökät vuodelta 1999, sen parempia housuja ei olekaan! Muutaman vuoden vanhat collegehousut hiutuvat jo päälle, mutta nuo viime vuosituhannen housut tuntuvat kestävän. Onneksi.

Susanna kirjoitti...

Minä en edes yrittänyt. Pyysivät minut sinne. En ihan oikeasti tajua, miksi. Kun katselen niitä Sisustus-osan blogeja, minä en tunne kuuluvani joukkoon ollenkaan.

Susanna kirjoitti...

Hih, kiitos! :D

Susanna kirjoitti...

Pitäisi osata vaan elkää just tässä hetkessä. Mutta miten voisi pystyä, kun koko ajan tietää, että hetki on ohi silmänräpäyksessä? Sulokin sanoo, että minä aina pilaan sen käsilläolvean hetkenkin, kun murehdin jo sitä, että kohta se on ohi.

Susanna kirjoitti...

:D
Ja kun muutama kymmenen vuotta vielä vierähtää, niin kaikki muotibloggaajatkin ovat ihan liekeissä sinun vintagepökistäsi!

Wanhan Wallankumous kirjoitti...

Oi, mikä päivän asu!

Pitäisikö itsenikin alkaa välillä postailla omia trendivaatteita, heh! Välillä kun lähtee fillarilla Prismaan eikä yhtään huomaa katsoa missä maalisissa ja reikäisissä vaatteissa on tullut lähdettyä niin tulee ihan sellainen kylähullu olo. Välillä tuntuu ettei ole yhtään siistiä vaatetta kun ei käy missään siistissä sisätyössä.

Upean näköistä teillä ja ihanaa kun saa olla koko ajan pihalla!

Susanna kirjoitti...

Minulle tulee aina tosi ylipukeutunut olo, kun laitan päälleni jotain, minkä kanssa vaan kehtaa lähteä ihmisten ilmoille. Jotain, mikä ennen olisi ollut ihan arkikostyymi.

Tessa / Vehkosuo kirjoitti...

Tosi hauska kontrasti muiden joukossa. Toivottavasti sinua ei potkita pois. Minulla on usein sama tunne Hidasta elämää -sivuston kanssa, jonne kirjoitan. Vaikka minusta oma elämä on sitä oikeaa hidastamista, niin suurin osa siellä kirjoittavista on eri lähtökohdista ja näkemyksestä liikkeellä, mitä kunnioitan tietysti toki. Minä kirjoitan konkreettisesta hidastamisesta, muut henkisestä. :)

Susanna kirjoitti...

Pitääkin tutustua Hitaaseen elämään, sekin on jäänyt minulle tuntemattomaksi.