tiistai 21. elokuuta 2012

Riskirättien loppumaton suo


Ihan ensimmäiseksi haluan sanoa, että te olette ihania ihmisiä ja että minä olen todella etuoikeutettu, kun minulla on tällainen asiakasjoukko, joka uskoo tuotteisiini ja ryntää apuun, kun apua tarvitaan.

Kun kerroin tiskirättien väriongelmasta, olin täydellisen varma siitä, että joudun virtuaalisen kivityksen kohteeksi ja saan paljon kiukkuista palautetta, kun olen myynyt viallisia tuotteita. Mutta kivien sijaan te heittelittekin ruusuja.

Olen ollut niin liikuttunut kaikista noista viesteistänne edelliseen postaukseen ja kaikista sähköposteista, joita olette lähettäneet, että harminkyynelien lisäksi olen saanut vuodattaa myös ilon kyyneleitä.

Tilauksia on tämän viikon aikana tullut paljon normaaliviikkoa enemmän, ja kaikkiin tilauksiin olen saanut pakata Riskirätin tai useamman. Minä niin kovasti toivon, että olette tyytyväisiä ostokseenne, ja että joukossa ei olisi ihan hirveästi niitä rättejä, joista väriä lähtee.

Vaikka värien suttaaminen on nyt paljastunut paljon olettamaani laajemmaksi viaksi, olen ollut todella huojentunut niistä palautteista, joissa kerrotaan, ettei yksikään rätti ole päästänyt väriä. Se helpottaa oloani hiukan. Samoin se, että värien leviäminen lakkaa aikanaan rättiä pesemällä.

Tämä viikko on ollut todella raskas. Te olette tilauksillani keventäneet sitä ihan hirmuisen paljon. Minulla ei edes ole niin suuria sanoja, että ne riittäisivät kiitollisuuttani kuvaamaan.


Riskirättivarasto alkoi teidän ansiostanne jo pienentyä kovasti, mutta valitettavasti niitä tulee verkkokauppaan yhä vaan lisää, kun joudun lunastamaan rättejä takaisin joiltakin jälleenmyyjiltä. Valmiiksi painettua kangastakin on vielä varastossa, ja eilen minä saumuroinkin taas isot pinkat niitä lisää.

Uusi kuosikin siellä on joukossa. Olin ajatellut pihdata "Oma koti kullan kallis" -kuosia joulumyyntiin, mutta koska en halua pihtailla yhtäkään Riskirättiä, lasken senkin nyt vapaaksi.


33 kommenttia:

 1. Ihana tuo uusi kuosi! Harmi vaan että sen julkistus nyt aikaistui, olisi ollut varmasti ihan mahtava juttu juuri joulunaikaan. Minä ostin sulta kaksi riskirättiä, toisesta lähti väriä (ei paljoa) mutta mielestäni toisesta ei. Pesen niitä nyt pariin otteeseen vielä pesukoneessa ja katsotaan sitten miten käy. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana uusi kuosi! Tuollaisia täytyy ehdottomasti hankkia.

  VastaaPoista
 3. Ihana uusi kuosi! Heti kun saan oman rahatilanteeni parempaan kuosiin, tilaan pinon Riskirättejä ja jos (toivon niin siun takia!) ne ovat jo loppu, niin sitten Tiskirättejä :)

  VastaaPoista
 4. ihana ihana kuin huvikumpu. tilasin heti kolme ;) joka väriä.. tsemppiä sulle ja voimia jatkoon värien kanssa. mä en ole huomannu ainakaan värien tahraamista mulla olevissa räteissä!

  VastaaPoista
 5. Talokuosinen Riskirätti on ehrottomasti saatava, lähti väriä tahi ei!
  Uusi termi taisi jäädä käyttöön ihan tänne kotiinkin :D

  VastaaPoista
 6. Voi miten kivoja, nuo olis just passeleita tuparilahjoiksikin :) Hirveesti tekis mieli tilata, mutta vastahan sain paksun pinon muita kuvia niin koetetaan myydä ne ensin.

  VastaaPoista
 7. Kaunis kuosi!

  Kyllä tästä vielä yli mennään!! :)

  VastaaPoista
 8. Ihana tuo uusi kuosi. Pakko kysäistä, onko innoittajana ollut Imatralla sijaitseva vanha puutaloalue, se jossa oli aikoinaan asuntomessut?

  Ja tsemppiä vaan, ihanaa että moni asia muuttuikin hyväks ja oot saanut paljon kannustusta :)

  VastaaPoista
 9. Onpas kiva ja nätti uusi kuosi!

  Tämä riskirättiasia on sinulle tosi raskas niin taloudellisesti kuin oman jaksamisesi kannaltakin. Toivon kovasti sinulle voimia ja älä menetä luottamusta itseesi äläkä tuotteisiisi, ei me blogisi lukijat & asiakkaatkaan olla menetetty!

  Yksi uusi kuosi lähti tilaukseen tutun ja ah-niin-rakkaan maatuskan lisäksi. Viime viikolla sain kukkakuosin turkoosina ja sepäs vasta onkin nätti myös!

  VastaaPoista
 10. Ihana uusi kuosi!
  Minun kolmesta rätistäni väriä päästi ainoastaan punainen, vain muutaman kerran, enkä ole ollenkaan varma oliko vika värissä vai pyyhkijässä.

  VastaaPoista
 11. Laitoin minäkin tilausta, kun uusi kuosi oli niin mieleinen :) Kelpaa sitten vauvan sotkuja tuollaisilla hienouksilla pyyhkiä.

  VastaaPoista
 12. Ai niin, tuli mieleeni, että etkö voisi jouluksi kehitellä jotain jouluaiheista rättiä? Varmaan menisivät hyvin kaupaksi! Suomi on myös täynnä koiraihmisiä, eikä räteissä ole yhtään koiraa! Olen kovasti odotellut haukkurättejä. Kisurättiä kun meidän taloon ei tule ;)

  VastaaPoista
 13. Susanna,

  Kurkkaa blogiini siellä on jotain sinulle.

  VastaaPoista
 14. Kiitos rätistä! Olen aivan ihastunut siihen ja mitään väriä ei tosiaan lähtenyt. Ja vaikka olisi lähtenytkin niin mitään muita rättejä en tästedes enää käytä. Tämän parempaa (ja kauniimpaa) en ole koskaan käyttänyt ja näitä on siis saatava lisää:)

  VastaaPoista
 15. Kiva, että tykkäätte uudesta kuosista. Ja jaksatte yhä tsempata! Kiitos kauheasti!

  Jouluksi tulee uusia kuoseja kyllä, mutta koiraa ei ole tiedossa vieläkään. Minä kun en osaa koiria piirtää ollenkaan, ja asiaa hankaloittaa vielä sekin, että rotuja on miljoona ja niitä rotuihmisiä melkein saman verran. Jos teen luppakorvaisen koiran, niin pystykorvaisten omistajat eivät huoli. Tai jos teen kikkarakarvaisen koiran, niin sileäkarvaisten omistajat eivät tykkää. Koira on eläimistä vaikein. :-D

  Ehkä aikanaan onnistun piirtämään koiriakin, jos joku valaistus tulee.

  Riskirätti-nimitys taitaa minullakin jäädä elämään jatkossakin, sillä jotain kakkoslaatua tulen varmaan ikuisesti suoltamaan, vaikka värit nyt saataisiinkin pysymään paremmin.

  Mia, Peikkokukkulalla kaikki on niin vaaleaa, että minulla ihan mahaa kouraisi, kun ajattelin, että jos rätistä lähtee viiruja kauniiseen kotiisi. Kukaan ei ole ainakaan raportoinut, että vauvan peppuun jäisi väriä... ;-)

  Kiitos Ninni, otan Post Itin talteen!

  VastaaPoista
 16. Ehkä jotain hyvääkin tässä asiassa on :-) Uskon, että minun lisäkseni monta muutakin uutta asiakasta jotka löysivät asiakkaaksi riskiräteistä aiheutuneen keskustelun kautta... Alkuun tilasin nyt 4 riskirättiä ja varmasti tilaan jatkossakin, kun näin ihanan rättitehtaan löysin :-)

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 17. minäkin tilasin sulta kaksi rättiä, toinen päästi väriä jos hankaa lujempaa, mutta toinen ihan priimatavaraa. meillä tuo värin päästäminen ei kauheasti päänvaivaa tuota kun tasot on tummat. ja pesaisen rätit pariin otteeseen niin eiköhän se siitä. Mutta on ne rätit kyllä ihania ja mahtava imukyky!!

  VastaaPoista
 18. Aivan ihana tää uus kuosi!
  Ihanku meidän wanha puinen kotikolo.

  Asiasta kaakeliin: Onpas hyvännäköset noi tiskipöydän keltaset kaakelit. Onko originellit vai ootko mennyt maalaamaan ne? Sut tietäen en yhtään ihmettelis... ;)
  Väri on sama jota laitetaan kylppäriin, aattelin pokkana vetästä peikenkukertavien laattojenkin päälle.

  VastaaPoista
 19. Heips!
  Taisi talo-rätistä tulla suosikki kun olivat jo päivässä loppuunmyyty! Hyvä juttu tietenkin sinulle mutta ainakin minä (ja luulempa että jokunen muukin) jäi näin matti myöhäisenä nuolemaan näppejään...=(
  Toivottavasti tulee pian lisää sillä sellaisia pitää saada vaikka juuri tilasinkin aimo pinkan noita riskirättejä.Hurmaava tuo uusi kuosi!

  VastaaPoista
 20. Jestas, joko ne uudet kuosit loppuivat? Ainakin tilauksia on tullut eilisillan ja yön aikana ihan hirveästi. Käsittelen ne tässä aamun aikana.

  Kotikuosi tulee pysymään mukana jatkossakin, toivottavasti Tiski- eikä Riskirätteinä vaan. Mutta mustaa riskikangasta on leikkaamatta vielä 10 metriä, joten kyllä muutama riskikotikin vielä jossain vaiheessa ilmestyy kauppaan. Minä joudun nyt kuitenkin keskittymään uuden paremman erän työstämiseen, jottta saan messuille myytävää.

  On kyllä mahtavaa kuulla, että tämä kauhea show on tuonut uusia asiakkaita! Sehän on ihan uskomattoman hienoa. Blogiahan on yritetty nyt levittää jälleenmyyjienkin taholta, jotta kaikki rätin aiemmin ostaneet asiakkaat saisivat tietää asiasta.

  VastaaPoista
 21. Nanainen, nuo kaakelit vasta hauska juttu onkin. Lavuaari on tässä toimistossani. Siinä oli sellainen muovimatto vain seinän suojana. Minä päätin maalata huoneen kirkkaankeltaiseksi, kun tänne muutimme. Halusin myös päästä eroon siitä muovisuojasta.

  Ja sitten kävi niin hassusti, että tongin aittaamme ja löysin koko laatikollisen vanhoja keltaisia kaakeleita. Ne olivat käytettyjä ja niiden takana oli liimajämiä. En tiedä, mistä ne on joskus irrotettu, mutta minulle ne olivat taivaan lahja. Ja niitä oli juuri niin sopiva määrä, että niillä sai tuon toimiston altaan ympäröityä.

  Saumauslaastiin minä sekoitin keltaista pigmenttiä mukaan, siksi sekin on keltaista.

  VastaaPoista
 22. HUOM HUOM! Kotikuosia on kuitenkin vielä muutama kappale verkkokaupassa. Nyt kun sain tilaukset käsiteltyä, pystyin laskemaan riepujen saldot ja aina niissä on hiukan löysää, joten viimeiset ovat nyt tarjolla.

  VastaaPoista
 23. Tilasinkohan viimeisen mustan? :) olen seurannut blogiasi jonkin aikaa, ja nyt ihan sattumalta, ollenkaan näistä taloräteistä tietämättä satuin tänne parahiksi, kun olit näemmä lisäillyt uusia myyntiin. Kohtalo, se se on. Mustan talon oli tarkoituskin muuttaa meidän keittiöön.

  VastaaPoista
 24. Tilasin sen edellisen blogitekstin luettuani kaksi maatuskakuosillista, jotka ainakin ovat ihan priimaa :) Jestas, että ne on hyviä ja nättejäkin, ihania käteen ja sopivan pehmoisia. Jäin vakiasiaakkaksi ( ja odotan lisää tuota uutta kuosia, haluan pari mustaa "Kotia" minäkin. :)

  Apua, tästäkö se siivousfriikkeys lähtee, uusista räteistä ? :D

  VastaaPoista
 25. Susanna: Ei täällä oikeasti ole niin vaaleaa kuin kuvissa näyttää olevan. Meillä on eniten tummia huonekaluja. Ja tosiaan en usko ihoon jäävän viiruja ;)

  VastaaPoista
 26. Minä lupaan, että niin taianomaisia eivät edes minun rättini ole, että ne aiheuttaisivat pakonomaista siivousfriikkiystä! :-D

  Kiitos taas kaikille tilanneille, toivottavasti rätit käyttäytyvät kunnolla uusissa kodeissaan.

  VastaaPoista
 27. Kiitoksia uskomattoman nopeasta toimituksesta! "Oma koti kullan kallis"-tiskirätit ovat kyllä tosi upeita.

  VastaaPoista
 28. Kiitos supernopeesta toimituksesta!
  Ihana, että tilauksia satelee, minäkin olen yksi niistä ihka uusista asiakkaista. Näistä söpöyksistä kun en ennen ollu kuullukaan. Kyllä on yhteisöllisyydessä voimaa :D
  Neiti pikkuinen, 8v saa sammakkoprinsessarätillä pyykiä jalkojaan. Karatessa kun pitää pesasta jalat ennen tatamille menoa ja tää on ainakin niin mieluinen, että ei jää siksi tekemättä!
  Varmuuden vuoksi, koska tuo on just niitä punaisia, laitoin koneeseen ennen käyttöä, koska se karatepuku on aika valkonen ;)

  VastaaPoista
 29. Posti on tainnut olla vikkelänä nyt, kun tilaukset kulkevat nopsasti perille.

  Voi Miriam, minä niiiiin toivon, että karatepuku ei muutu punaviiruiseksi. Jalkarätillä varmaan saisi olla kokoa enemmän, mutta ehkä pikkuisellasi on pikkuiset lalutkin. :-)

  VastaaPoista
 30. Heh, minä en ollut koko Susannan tiskiräteistä kuullutkaan ennen tätä episodia, mutta kun kuulin, niin heti ryntäsin tilaamaan. En siksi, että saisit riskirätit myytyä (en minä nyt sentään niin rikas ole ;D), vaan siksi, että nuo kuvathan ovat aivan ihania ja bambukangas näyttää ihan meidän muinaiselta vaippakankaalta, joka oli vaippakauden jälkeen ihan mielettömän hyvä siivousrättimateriaali!

  VastaaPoista
 31. Aivan mainio esimerkki siitä, miten täysin katastrofaalisen tilanteen saa käännettyä voitoksi fiksulla kriisinhallintataktiikalla. Moni yrittäjä olisi joko vaiennut asiasta tai alkanut syytellä muita - alihankkijaa tai jopa asiakkaita ("käytätte kuitenkin niitä jotenkin väärin"). Asiakkaana olen huomannut, että reklamaatiot käsitellään asiallisesti valitettavan harvoin, ja usein sinänsä asiallisestakin käsittelystä jää jotenkin ikävä maku suuhun. Toivon yritystoiminnallesi menestystä jatkossakin!
  -Venla

  VastaaPoista
 32. Tuazophia, se kangas on varmasti sitä samaa, mitä teidän vaipoissanne. Nimenomaan vaippojen imuna minäkin siihen alunperin sain tutustua.

  Venla, kiitos tosi paljon kannustuksesta. Itse en koe, että olisin voiton puolella mitenkään, en henkisesti saati taloudellisesti, mutta mahdollista on, että tästä vielä nousen. Tällaiset kauniit sanat tuntuvat hirmuisen hyvältä, sillä samalla sähköpostiin tulleet jopa veemäiset valitukset tipauttavat minut pohjamutiin.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.