keskiviikko 29. elokuuta 2012

Kivoja töitä


Vaikka yrittäjänä olemisessa tulee aallonpohjia, joskus vähän liiankin syviä, niin on hyvä myös muistaa kaikki kivat hetket.

Ylin kuva kertoo kauniisti sen, mikä tässä minun hommassani on sitä ehdotonta parhautta. Että voi ottaa työt mukaan ja lähteä rannalle! Meidän lähin uimarantamme on paratiisimainen paikka, ja lähes aina melkein autio. Niinä harvoina kesäpäivinä, mitä elokuussa on ollut, minä rantauduin Immolan hiekoille ja piirtelin Lissuja. Lissu on Luneten maskotti, joka seikkailee kuukautiskuppien maailmassa esitteiden ja ilmoitusten muodossa. Lissulla on oma Facebook-profiilikin!


Joskus käy niinkin ihanasti, että aivan yllättäen saan toimeksiannon, josta innostun itsekin ihan mahdottomasti. Iskelmäpuput ovat kaksi iskelmästä mitään ymmärtämätöntä neitoa, jotka lähtevät tutustumaan "iskusävelmän" ihmeisiin vanhalla mersulla. Heille minä sain luoda blogin ulkoasun ja se on nyt julkistettu. On kiva päästä seuraamaan näiden naisten reissuja!

4 kommenttia:

 1. Ihana rantamaisema!
  Blogissani olisi haastetehtävä... :)

  VastaaPoista
 2. Siis se Iskelmäpupujen blogin ulkonäkö on sun toteuttama :O Toinen tyttö on tuttu ja kattelin Facebookin kautta, että makeet on kyllä.

  Pieni maailma :)

  VastaaPoista
 3. Pieni blogimaailma. Minä en tunne kumpaakaan tytöistä, mutta toinen heistä tiesi blogini ja siksi osasi ottaa yhteyttä.

  VastaaPoista