sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Esiintuloja


Aseman eteläpuolella näkyy jo kivijalka!


Ja polun varrella pilkottelee ihan pikkuisen maata!


Meidän ikiomaa maatamme, jota ei ehditty syksyllä haravoida.


Ja hups... esiin on työntynyt jo meidän kaatopaikkakuormamme...


... joka jäi syksyllä lumien alle.


Nyt saa alkaa henkisesti valmistautua kevään tuloon ja siihen urakkaan, mikä meitä odottaa näiden nietosten alla.

12 kommenttia:

anrinko kirjoitti...

Meillä odottaa sama urakka.
Muutimme VIIKKOA ennen lumen tuloa, kaikki jäi lumen alle. Kamalannäköistä tulee pihalla olemaan, mutta alamme siivoamaan HETI kun se on mahdollista.
Nyt ei näy maata kuin autopaikan alta.

tuksu kirjoitti...

Kevät paljastaa varmasti hauskoja ja vähemmän hauskoja asioita! Vaan siitä se lähtee :) Mukavaa kevättä sinne Aseman tuntumaan:)
tuksu

Sari kirjoitti...

Mä en tiedä montaakaan mukavampaa asiaa kuin jokakeväinen pihan siivous! Se on ihanaa!! Oikeasti. Tämä ei ole mitään kyynisyyttä.

Susanna kirjoitti...

Anrinko, kiva että on kohtalotovereita!
Tuo meidän kaatopaikkakuormamme hävettää minua aika paljon. Se kun on juuri sillä puolella taloa, että KAIKKI näkevät sen. Olemme kuin mitäkin saastapossuja. Kunpa se pian tulisi kokonaan esiin.

Ankkurinappis kirjoitti...

Nyt se kevät tulee! Meidän piha on pelkkää jäätä, kiva luistella siinä kumppareilla koirien kanssa.. mutta se sulaa :) Kivijalan ympärillä on vielä metri lunta. Jännityksellä odotan mitä kaikkea pihasta löytyy vai löytyykö mitään. Ei olla nimittäin nähty tätä paikkaa lumettomana!

Saila kirjoitti...

Talvella, puhtoisen lumen aikana, kaikki näyttää niin kovin siistiltä. Keväällä lumen vanhetessa se harmaantuu ja kaikki roska ja moska tulee esiin... aikamoinen kontrasti.
Tuskinpa tuota kasaa nyt tarvii hävetä, vastahan te sinne muutitte ja olette tehneet remppaa. Jos ei olisi minkäänlaista rojukasaa, sepä olisikin epäilyttävää!

Jenna kirjoitti...

Samanlaisia kevään merkkejä näkyy myös meidän pihassa! Valitettavasti myös meillä alkoi eilen pilkottamaan kaatopaikkakuorma lumen alta...se ei ole kovinkaan kaunista katsottavaa. Ja missäs muualla meilläkään olisi tuo kasa, kuin keskellä pihaa...

Kevään merkkeinä meillä on noiden siun mainitsemien lisäksi myös vuotava katto ja vedet kellarissa...Kevät on ihanaa aikaa?

Susanna kirjoitti...

SuperSanna, teillä vasta onkin jännää! Varmaan mahtava tunne kun näkee oman maansa ekaa kertaa!

Saila, aina minä osaan hävetä, vaikkei syytäkään olisi.
:-)

Voi, Jenna, vuotava katto ja lainehtiva kellari ovat kurjia juttuja. Me onneksi saimme uuden katon päällemme jo viime syksynä. Nyt vuotaa enää kuistin pikku lippa, jota ei saatu valmiiksi silloin.

Jokke kirjoitti...

On aivan ihanaa, kun lumen alta pilkistää kevättä. Ilahtuu ihan pikkuasiastakin. Kaupungissa kylläkin on myös ällöä (tiedätte varmaan mitä tarkoitan).

Susanna kirjoitti...

Toisaalta kaupungissa se kevät on aina pidemmällä. Jo pelkästään tässä meidän pikkukaupungissa sen huomaa. Meidän pihalla on täysi talvi, mutta kauppareissulla näkyi kuivaa, puhdasta asfalttia vaikka joka puolella!

Unknown kirjoitti...

En ollut lukenut pitkiin aikoihin blogiasi! Täähän on ihan samanaiheinen postaus kuin mullakin -sori, mutta en ole plagioinut:D Meillä vaan taitaa olla aika paljon samanlaista romua!:D

Susanna kirjoitti...

En ajatellutkaan, että olisit plagioinut! :-D
Ryönä paljastuu, niin ryönä pääsee blogiin.
Sinä olitkin osannut nähdä siinä ryönässä positiiviset puolet! Se oli hauska postaus.