keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Käsityökorttelin Ystävänpäivä - osa 1

Käsityökorttelin Ystävänpäivä alkaa nyt ja jatkuu puolille öin saakka. Tapahtumapaikka on Facebookin Käsityökortteli-ryhmässä, jonne me käsityöyrittäjät tiputtelemme pitkin iltaa hyviä tarjouksiamme, hienoja uutuuksiamme, tämän illan erikoisuuksiamme ja muuta mukavaa. Sieltä voitte löytää kivat muistamiset ystävälle tai rakkaimmalle. Tai itsellenne, mikä yleensä on aina se hyvä/huono puoli siinä, kun yrittää keksiä lahjaa jollekin muulle. No, joskus on ihan hyvä hemmotella itseäänkin ja kun antaa lahjan itse itselleen, niin ainakin lahjan saaja on tyytyväinen.

Meitä yrittäjiä on paikalla virtuaalisessa mielessä ja vastailemme erinomaisen mielellämme kysymyksiinne ja muutenkin tykkäämme jutella kanssanne illan ratoksi. Liity siis ryhmään, jos haluat kommentoida siellä.

Minä julkaisen kaikki omat tuotteeni täällä blogissa. Tämän postauksen ilmestyessä olen kyllä vielä venäjäntunnilla, mutta hyppään mukaan seitsemän maissa. Tulossa on ainakin salamatarjouksia ja pari tee se itse -ideaa. Koko illan ajan aina klo 24 saakka kauppani tilaukset kulkevat teille kotiin ilman postikuluja. Maksutapoja ovat verkkopankkipainikkeet ja ennakkolasku (jonka käytöstä tulee 2 euron maksutapalisä). Käsityökorttelin ystävänpäivä tänä iltana klo 24 saakka Facebookissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti