lauantai 6. joulukuuta 2014

Tavujahti! Siis kilpailuhan on kyseessä.


Viikonlopun ajan piilotan verkkokauppaani kirjamia, tai oikeammin tavuja. Ne ilmestyvät sinne tänään aina kolmen tunnin välein klo 12, 15, 18 ja 21 ja huomenna samoina aikoina. Kun löydät tavun, kirjoita se itsellesi muistiin. Sunnuntai-iltana sinulla pitäisi olla kasassa lause, jonka avulla voit voittaa 40 euron arvoisen lahjakortin Susannan Työhuoneen verkkokauppaan. Jos et kerkiä löytää ihan kaikkia tavuja oikeassa järjestyksessä, pystyt etsimään ne vielä sunnuntai-iltana tai maanantaiaamuna ja varmasti osaat muodostaa niistä lauseen.

Kun lause on selvillä, kirjoita se arvontalomakkeelle ja muista myös kertoa nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Suoritan arvonnan maanantaina 8.12. klo 12, johon mennessä tulleet oikeat vastaukset ovat mukana arvonnassa.



Eilen illalla julkaisin pari uutta tuotetta kauppaani: Ristipistoja-Lempirievun ja Maatuska-kukkarot. Tänään tulee sitten lisää kaikenlaista kivaa pitkin päivää! Minulla on vahtivuoro Käsityökorttelin ryhmässä tänään klo 9-12, tulkaapa moikkaamaan!

Ei kommentteja: