sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kääriydyn maatuskoihin


Ai että olen rakastunut tähän maatuskabambuun. Valkoiset vaatteet eivät ole koskaan olleet minun juttuni, mutta nyt ei valkoisuuskaan haittaa. Niin ihanaa minusta on saada pukeutua omiin mummeleihini. Bambuisena huppari on sitäpaitsi normaalia puuvillacollegea mukavampi päällä ja lämpöisempi.


Nyt mietin, ompelisinko haalarin vai tekisinkö mekon seuraavaksi.


Meillä on yrittäjäkaimakollegani kanssa pohdinnan alla, josko hän valmistaisi tästä bambusta jotakin pienille lapsille ja ehkä myös aikuisille. Käykää esittämässä toiveenne Head Over Heelsin blogiin, jos toiveita on:
http://susannanpuoti.blogspot.fi/2014/03/maatuska-siella-ja-toinen-taalla.html


PS. Justiinsa sain näin ihanan kuvan eräältä nopealta. Miipin äiti kerkesi jo ommella haalarin pinkeistä maatuskoista. Voihan liikutus.


21 kommenttia:

 1. Himputti. Niin ihana! Juuri tällaisia piristysruiskeita maailma kaipaa aikuisten vaatetukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös? On niin kiusallista, että lapsille on tarjolla vaikka mitä pirtsakkaa, mutta aikuisille ei.

   Poista
 2. Tämä on mahtis <3

  Jos en olisi kokoa ja muotoa plussapallo, tahtoisin maatuskahaalarin.

  VastaaPoista
 3. Ihana! Voi ku määki ossaisin ommella tommosia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mää osasin, niin sääkin osaat. Justiinsa ihailin tuota Heidin ompelemaa vauvanhaalaria. On siinä aika iso ero kuitenkin, että kuka ompelee. Minulla menee kuosin kohdistus miten sattuu ja vetskari venksottaa.

   Poista
  2. Venksottaako? Hyvältä toi mun miälestä näyttää.
   Voihan se sit olla, että osaisin, ehkä se on sillai etten uskalla. Tarttis olla joku takuuvarma kaava jolla tekis. Se olis kauheeta jos näkis suuren vaivan ja tuloksena olis väärä koko tai huono malli. Mun mielestä niistä kaavoista ei koskaan tiiä etukätteen.

   Poista
  3. No niinpä. Mulla on hyväksi aikojen saatossa tuunattu kaava tuohon, mutta nyt juuri mietin, mistä tähän hätään taikoisin mekon kaavan. Yksi hyvä olisi, mutta olin 10 kiloa kevyempi silloin, kun siitä viimeksi mekon ompelin. Ja on kyllä työlästä tehdä ensin jostain testikankaasta testimekko.

   Poista
 4. Ompa se kaunis! Sinivalkoisuus sopii tosi hyvin tuohon kuosiin ja takkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttääkö sinun ruudulla siniseltä? Se on tummanvioletti.

   Poista
  2. Minun ruudulla se ainakin näyttää tummanvioletilta.
   Hieno on, mutta minä varmasti sottapyttynä sotkisin heti, kun pohjaväri on kuitenkin valkoinen...

   Poista
  3. Minulla kun on valkoisesta painamattoamsta bambusta se kotihaalari, niin siinä on kyllä tosi komea ruokalista aina rinnuksilla, kun lohnotan sen kanssa sohvalla ja hörpin iltapalaa. :D

   Poista
  4. No joo, nyt kun mainitsit niin taitaa se sittenkin enemmän violetti olla.

   Poista
 5. Liikutus, todellakin, mikä ihana nyytti ihanassa haalarissa. Tykkään myös hupparista :) Elän itse vielä tätä "musta tuntuu"-vaihetta, joten maatuskoihin en ihan vielä kykene pukeutumaan :D

  VastaaPoista
 6. Tuli mieleen, että saisikohan tuosta ihanuudesta sellaisen about reisipituisen hihattoman tunikan (jonka alla voi pitää teepparia tai pitkähihasta trikoopaitaa, meikäläisen outo kerrospukeutuminen) vai onko kangas liian paksua...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko, että on ollenkaan liian paksua tunikaan. Alan kohta ompelemaan mekkoa itselleni, niin näen siis käytännössä, miten tämä mekoksi asettuu.

   Poista
 7. Ja täälläkin maatuskahuppari.. Just pilvitehtaamon sivuilla ihastelin mustavalkoista ja nyt täällä... Minäkin haluannn! Mutta kun en osaa ommella ku hädintuskin verhon ylä- ja alakäänteet... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ohjaan sinut suorinta tietä Susanna Vesterisen puheille. Hänen kanssaan ollaan sopimassa, että hän saisi yksinoikeuden valmistaa tästä vaatteita myyntiin.
   https://www.facebook.com/ompelimo?fref=ts

   Poista
 8. Eikä!
  Tee mulle tommonen haalari! Vaikka maatuska kuvioinnilla jos muuta ei oo! Pliis!! 😱😱😭❤️

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.