maanantai 4. elokuuta 2014

Hottis


"Onkohan Ken haaveillut Vespasta?" kysyi Sulo minulta eilen ja näytti netin myyntipalstalta löytämäänsä Barbien kokoista skootteria. Kyllähän Ken varmasti sellaisesta on unelmoinut. Niinpä Sulo osti skootterin ja sen saapumista odotellessamme minä ompelin Kenille uuden mekon. Vespan kanssa nyt vaan kuuluu ajella kellohelmaisessa mekossa, eikö?


Ihan oikeasti ainakin minun Vespani on luotu kellohelmaisille kuskeille. Vanha kiinalainen skootterini vaati sen, että tungin helmat takapuoleni alle, jotta ne eivät olisi lentäneet korviin ajaessa. Mutta toista on Kielo-Vespan kanssa. Kellohelmat pysyvät aivan paikoillaan ajoviimassa. Täydellistä muotoilua, minä sanon.
 
Nyt kaikki peukut pystyyn, että tulossa oleva minivespa on todella Kenin mittakaavaa. Harmillista vaan, että Kenin kroppa ei millään tule taipumaan luonnolliseen ajoasentoon...

4 kommenttia:

 1. Vespa voisi olla Kenille sellainen "seisoskeluvespa" -ihan kuin vanhoilla miehillä on "seisoskeluhanskat", joita käytetään talvisin vain silloin kun mennään kylänraitin tapaamispaikalle (usein jonkun navetankulma) vaihtamaan kuulumisia muiden vanhojen miesten kanssa. Se on aluksi sellasta karua vuoropuhelua:
  VIhtori: "No niin!"
  Anselmi: "Joo!"

  Meninpäs nyt kovin asian viereen, mutta tuli pakottava tarve kertoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli nyt kauheen lämmin tunne Vihtorista ja Anselmista!

   Poista
 2. Kiitos! Instagramin puolella Ken on saanut mukavasti tykkäyksiäkin. :)

  VastaaPoista