sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Kiitos Keski-Suomi!

Ahdin Tilan kateutta herättänyt kauppa-auto.

Jyväskylä ylitti odotukset. Moninkertaisesti ja kaikin tavoin: keli oli odotettua parempi, myynti oli huomattavasti odotettua parempi, asiakkaita oli odotettua enemmän, hotelli oli odotettua viihtyisämpi, tiskirättejä oli mukana odotettua riittämättömämpi määrä.

Oma Riepukioskini ja assarini, jonka mekon olisi moni halunnut ostaa.
Ihan valtavan hyvällä mielellä sain palata kotiin mukavan päivän jälkeen. Aivan oikesti minä epäilin, että Jyväskylän myynti ei voi kovin kummoista olla, sillä Satama on syrjässä keskustasta ja sinne pitää osata lähteä vartavasten. Markkinointimmehan perustuu talkoomieleen, ja nojaa pääasiassa Facebookiin. Vaikka lehdistötiedotteita on singotettu lehtiin, radioihin, telkkareihin ja blogeihin, niin harvapa niihin on halunnut tarttua. Se on tuntunut aika kurjalta ja siksi epäilin, ettei sana Käsityökorttelista ole tavoittanut ihan hirveän suuria laumoja.

Mutta oli tavoittanut kuitenkin riittävän suuren lauman. Ja vieläpä ostomielisen ja hirmuisen kivan lauman. Oli mukavaa saada kohdata teidät keskisuomalaiset. Kiitos, kun otitte meidät vastaan niin kauniisti! Emmeköhän tule toisenkin kerran!

Väinölän Luomutila risutuotteita. Löydätkö yrittäjän?

Minulle kävi niin, että myin eilen Tampereen Käsityökortteliin varaamastani varastostakin suurimman osan. Se tarkoittaa sitä, että vaikka minä kököttäisin rättitehtalla koko tämän viikon aamusta iltaan, en saisi aikaan tarpeeksi myytävää Tampereelle. Helsinkiin varaamani 500 riepuakin alkoi nyt tuntua alimitoitetulta määrältä.

Imatralaistoverini Soja Murto.

Blogi luultavasti on tämän kuun täynnä pelkkää Käsityökorttelia, joten koittakaa kestää. Kesäkuussa päähäni varmasti mahtuu jotain muutakin.

33 kommenttia:

 1. Sehän oli kiva, että oli onnistunut reissu tänne Jyväskylään. Itse pidin tapahtumasta kovasti. Toivottavasti tulette uudelleen. Ja oli kiva tavata sinutkin livenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiiitos kun kävit! Kyllä tuo Jyväskylän tiimi taisi vähän olla sitä mieltä, ettei tämä viimeiseksi kerraksi siinä kaupungissa jää. :)

   Poista
 2. Hienoa kuulla, että ihmiset löysivät tapahtuman. Toivottavasti Tamperekin on yhtä yllättävä.Minä ainakin tulen paikalle vaikkei sinulla olisi rätin rättiä mutta muuta asiakaskuntaa ajatellen jotain myytävää varmaan olisi hyvä olla :) Ei muuta kuin työniloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Heh, yritän saada jotain aikaiseksi. Tästä tulee tiukka viikko, mutta tämän päivän sadan rätin tavoite on selvitetty. Huomenna jatkuu. Kohta alan panikoida taas. :D

   Poista
 3. Mukava kuulla, että tapahtuma oli onnistunut. Kävin itsekin ja tykkäsin kovasti! Kiitos kun kävitte, toivottavasti tällainen tapahtuma järjestetään vielä joskus toistekin. Ja toivottavasti loppu kiertue on yhtä onnistunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun olit mukana! Uskon, että tullaan toistekin, niin mukavaa siellä oli. Ihmeen hyvä tuuri kävi sen sateen kanssa, toivottavasti sama tuuri jatkuu.

   Poista
 4. Voi ihanaa, Susanna! Olen niin onnellinen, että väkeä tuli ja myyntikin sujui!

  Minä en päässytkään paikalle mutta onneksi tiedän mistä ihania riepujasi saa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt niitä ei saa mistään,e nnenkuin minä saan aikaiseksi jotain myytävää. Kauhistus, miten tyhjältä näyttää varastohylly. :o

   Tervetuloa sitten seuraavalla kerralla käymään!

   Poista
 5. Ihanaa kuulla, että Jyväskylä ylitti odotukset! Huikeaa! Itse en tällä kertaa suureksi harmiksi päässyt paikalle, mutta sitä kivempaa, jos tulette joskus toistekin! Tämän kaltaisia markkinatapahtumia todellakin soisi olevan enemmänkin kaikenlaisten krääsätorien sijaan. Toivotan menestystä tuleville viikonlopuille myös ja taidanpa itsekin aktivoitua aiempaa paremmin mainostamaan tulevia kortteleita tutuillekin.

  - JohannaH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi ihanaa, jos mainostaisit. Sitä toivommekin, että vaikka ekalla kerralla kävijätavoitetta ei asetetakaan, niin seuraavaksi kerraksi sana kiirisi hiukan ja asiakkaita olisi reippaamminkin.

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Kiva kuulla, että hyvin meni kaikki:)
  Ja tuo auto on kyllä kadehdittavan ihana:)
  Anna tulla vain Käsityökortteli-postauksia, niitä on mukava lukea.
  Työniloa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä pelkään menettäväni kaikki lukijani, kun ei täällä tapahdu mitään muuta enää kuin käsityökorttelisitäjatätä. Ja kun tästä selvitään, niin pitääkö ruveta jo syyskierttuetta sumplimaan? Apua, burnout.

   Poista
 8. Käsityökorttelia taitaa olla munkin kuukausi :)

  Auto kesti reissun ällistyttyävän hyvin, pari ilmennyttä pikkuvikaa johtuvat ihan vain vuosien seisonnasta. Tosin toisen niistä korjaaminen vaatii koko moottorin irrotuksen viiden euron osan vaihtamiseksi :D

  Kiva oli sinuakin edes pikaisesti nähdä! Ja Tampereella nähdään taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, onneksi sulla on se kätevä korjausmies siellä oamsta takaa. Auto oli livenä niiiiin kaunis. Ihanaa, että se pärjäsi niin heinosti pitkästä reissusta. Muista laittaa villapeitto jaloille ensi viikonlopuksi. :D

   Ja niin oli kiva nähdä. Pitää joskus se gaala järjestää, että ehditään oikeasti nähdäkin toisiamme, eikä olisi sitä työntekoa siinä pääasiana.

   Poista
 9. Kiitos kun informoit Käsityökorttelista, muuten olisi jäänyt huomaamatta. Oli kivan nähdä ja vähän jutustellakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiitos itsellesi käynnistä. Oli tosi hauskaa, miten moni kertoi olevansa blogin lukija.

   Poista
 10. Mahtavaa! Onnee onnistuneesta myynnistä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tällaisesta tulee aikamoinen into taas jatkaa eteenpäin.

   Poista
 11. Jee, hieno homma! Minäkin kävin kioskillasi (ja parilla muullakin) mutta et just sillon ollut paikalla. No, assari hoiti homman kyllä sillä aikaa ja sain kaupat tehtyä. Mummot sai jokainen nyt ikioman rätin kukkien sijaan, ja kummillenikin riitti yksi. =D Ja näinhän mä sut sitten muuten, enkä millään malttanut olla moikkaamatta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun kävit nykimässä hihasta. :D Ja hyvä kun sanoit, kuka olet. Arvaa, sekoaako tässä jo kasvot ja nimet muutenkin, saati sitten tuollaisessa tapahtumassa.

   Kiitos kun kävit ostoksilla! <3

   Poista
 12. Hieno juttu! Lahtikin olisi kiva saada kaupunkilistalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä yrittää saada Lahden yrittäjät innostumaan seuraavalla kierteella. :)

   Poista
  2. Lahti on ehkä tässä kohtaa vielä aika haastava, kun tori on remontissa.

   Poista
  3. Ehkä joskus myöhemmin, toivottavasti. :)

   Poista
 13. Oli niin hauska nähdä sinut livenä, kun olin äitienpäivän viikonlopun takia lastenlasten luona Jyväskylässä! Ne Jyväskylän kanta-asukkaat, joita tapasin, eivät olleet lainkaan huomanneet tätä tapahtumaa ja yksikin oikein harmitteli, hän kun on oikea käsityön ystävä. Mutta siitä huolimatta väkeä riitti, sen huomasin minäkin, hieno juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti toooooosi montaa ihmistä mainonta ei ollut tavoittanut. Se kun on niin epätoivoisen vaikeaa.

   Kiitos käynnistä, olipa hauskaa, että satuit olemaan kaupungissa. :)

   Poista
 14. Hei mahtavaa! Nyt talla pohjassa *surrurrur*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Silti päivät loppuu kesken. Huominen menee koulun penkillä, joten kolme päivää vaan aikaa kaikkeen. Kääks.

   Poista
 15. Hienoa, teillä on ollut hyvä päivä! Lisää rättejä! Tulkaahan täyttämään Savonlinnan toria kesällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisi kyllä hyvä idea. Nyt juuri Sojan kanssa mietitään, mahtaisiko jonain kesänä Lappeenrantaan tulla myyjiä tai asiakkaita, jos sinne pykäisimme Käsityökorttelin...

   Poista
  2. Hyvä naiset! Varmasti ostajia on kesäaikaan liikkeellä.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.