torstai 27. joulukuuta 2012

Taisi tulla syötyä


Onhan tämä riemu pakko jakaa maailman kanssa. Söin itseni eilen niin tärviölle, että normaalisti väljä lempimekkoni olikin yhtäkkiä aivan piukka vatsanseudulta. Kumarruin laittamaan toppahousuja jalkaani, ja silloin pallean kohdalla tuntui repeilyä. Mekkoparka joutui antamaan periksi!

Tänään olo on jo normaalimpi, enkä näytä enää raskaana olevalta. Pitäisi ruveta orientoitumaan taas työnteon suuntaan.

12 kommenttia:

Thilda kirjoitti...

Voi ei! Onneksi lyhytaikainen syöminen ei jää painolastiksi pitkäksi aikaa. Minäkin olen syönyt kuin ei ikinä ruokaa enää näkisi, aatosta alkaen. Tänään ei enää ole ruokaa (luojan kiitos) niin että palataan normaaliin :) Kai nää kilot lähtee parissa päivässä.

Saga kirjoitti...

Haa..... Ja hui..... Meillä taas tänä aamuna tuli se viime perjantaiksi odotettu maailmanloppu, kun menin erehdyksessä astumaan puntariin......

Susanna kirjoitti...

Minä olen itse asiassa syönyt ihan tolkuttomasti koko talven, ja nyt jouluna ylitin jopa itseni. Kun ne suklaat loppuivat jouluaamuna, niin tapaninpäivänä haettiin kaupasta täydennystä ja sittenhän se ryöstäytyi käsistä ihan kokonaan. On varmaan pakko taas alkaa kirjata Kiloklubiin syömisiään, että pääsee näistä makkaroista eroon. Tai ommeltava isompia mekkoja.

Susanna kirjoitti...

Hupsis ;)

Minä söin kanssa ihan liikaa suklaata ja maha on kuin ilmapallo!

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Noita sattuu:)
Tämä jouluinen ruoan syönti onneksi hieman helpottaa, vaikka herkkuja on vielä olemassa.

tarutikki kirjoitti...

Heh! On olemassa sanonta, ettei ole tärkeää mitä syö joulun ja uuden vuoden välillä vaan sillä mitä syö uuden vuoden ja joulun välillä:)
Ja edellisen postauksen talli on aivan ihana!

Katja kirjoitti...

Vaaka näytti aamulla +2kg. Olen ihan sitä mieltä että se on vaan turvotusta suolasista ruuista, ei muusta :DD. Mutta silti söin tänään jo kohtuudella :)

Susanna kirjoitti...

Jos Tarutikin sanontaan on uskominen, saan mättää siis vielä ensi viikonlopun yli samaan tahtiin! :-D

Joulussa on melkein parasta se, että ruokaa on tehty kerralla moneksi päiväksi. On ihanaa, kun ei moneen päivään tarvitse miettiä "mitä tänään syötäisiin".

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Hih, se varmaan johtui siitä, että mekko oli jo hapertunut kaapissa tai käytössä ;-D
Vielä muutama päivä "mättöä" ja sitten taas ruotuun! Ihanaa loppuvuotta.

Anonyymi kirjoitti...

Hauska :D Meidän perhe sairastui aattona vattatautiin, neljä päivää mennyt syömäti mutta nyt tuntuu että selvittiin sittenkin hengissä,ehkä...

Mirka kirjoitti...

Mä jätin niin suklaiset herkut kuin oikeastaan kaiken muunkin makean pois (mitä nyt muutamia lakuja söin, yhden joulutortun sekä piparmisua aattona), mutta olen kuin pallo. Mutta veikkaan sen johtuneen älyttömästä määrästä suolaa kaikessa, normaalisti kun en edes käytä suolaa, niin vatsa turponee heti... Nyt sitten paluu arkeen, onneksi :)

Kaikkiainakesken kirjoitti...

Niin tuttua, ihan liian tuttua...