tiistai 5. heinäkuuta 2011

Kiiltoa


Hyviä uutisia teille, jotka ahdistuitte postin lokerikkojen kohtalosta tulla maalatuiksi: ei maalatakaan! Hioin hiomapaperilla enimmät teipin- ja liimapaperien repaleet pois hyllyjen reunoista ja ajattelin laittaa puuvillapitsit niiden tilalle. Mutta kun täytin lokerikon iloisenvärisillä ompelutarvikkeilla, eivät hyllyjen reunat kaivanneet enää mitään pitsejä. Ei minua haittaakaan yhtään, vaikka lokerikko on kulahtanut ja elämää nähnyt. Sillä on hyvä meininki. Olitte oikeassa siinä, että sitä meininkiä ei saa mennä pilaamaan.

Yritän saada huomenna toisen samanlaisen pestyä ja hiottua, jotta pääsisin pian järjestämään siihen palakankaani.

Olen todella onnellinen nyt, kun lattian uudelleenmaalaus on valmis. Ja jos mahdollista, vielä onnellisempi sitten, kun saan taas kaikki kalusteet ja kankaat palautettua paikoilleen. Olihan tässäkin taas oma hommansa, kantaa ensin kaikki pois, sutia ja telailla, ja kantaa taas kaikki takaisin. Mutta voi pojat, miten hyvältä lattia nyt näyttääkään! Lakka sai sinisen värin näyttämään syvemmältä, ja nyt se on juuri sen värinen kuin alunperin halusinkin.

Vielä pitää jaksaa vähän, jotta huomenna kaikki olisi suht paikoillaan, kun avaan taas ovet asiakkaille.

Ps. Aseman historia -välilehdeltä löytyy päivitettyä tietoa kotimme vaiheista.

8 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Ääks, teillä näyttää niin ihanalta että on ehkä pakko tehdä sinne joskus kotimaanmatka! Noi värit on just niin voimakkaita että ne tekee "hyvää sielulle" :-)

Kati kirjoitti...

Lokerikko näyttää kyllä ihanalta noin. :) Kiva, että jätit maalaamatta.

Samoin lattiasta tuli kyllä kuvan perusteella melkoisen hrkullisen näköinen.

tarutikki kirjoitti...

Ihanan nököistä tulee ja kaikki hyvässä järjestyksessä. Minulla on niin kauhea kaaos omassa työtilassa, että sille on kyllä tehtävä jotain:) Näin kesällä vain on niin paljon kaikkea muutakin kivaa tekemistä kuin siivoaminen.

Susanna kirjoitti...

Lyde, tuossa kuvassa värit ovat ehkä voimakkaampia kuin luonnossa. En ole oikein tyytyväinen työhuoneen vaaleansinisiin seiniin. Ne ovat aika kalseat kuitenkin ja vaikka huonekaluissa on lämpimiä, reippaita värejä, huoneen yleisilme on liian jäinen.

Kati, minäkin olen iloinen, etten lähtenyt sitä maalaamaan.

Tarutikki, niinpä! Meillä on koko talo ollut kesän ajan jokseenkin kaaoksessa, kun ei sisällä ole juurikaan aikaa vietetty. Kaikki jää levälleen ja siivous "unohtuu".

Saila kirjoitti...

Ohoh, no mutta noin käy oikeastaan useinkin, kun kuluu hetki niin mieli muuttuu. Tavarasi (niistä kankaista nyt puhumattakaan!) ovat niin kauniita, värikkäitä ja herkullisen näköisiä, että koristavat kalusteen upeasti :-)

minttumaari kirjoitti...

Ompelutarvikkeet näyttää kauniilta hyllyssä. Kalusteissa on niin raikkaat värit,että harmaa päiväkin näyttää aurinkoiselta.

Kultsin kämppä kirjoitti...

Voimaannuttava työympäristö, ihana!

Susanna kirjoitti...

Voi, Minttumaari, et arvaakaan, miten pimeäksi tuo huone muuttuu harmaana päivänä. Enpä ihmettelisi, jos jonain päivänä roiskaisisin seiniin vaikka keltaista.