perjantai 16. syyskuuta 2016

Elämänsuunnitelman toiset askeleet


Ensimmäiset kolme askelta ovat luettavissa täällä.

4. Imatran seudun kehitysyhtiön sivulla silmiini osui teksti: "Yrittäjä, kaipaatko keskustelukumppania tai kannustajaa? Soita ja varaa aika. Palvelu on maksuton." No kyllä kaipaan, kiitos. Soitin ja varasin. Ajan sain jo ensi viikolle. Samalla viikolla on myös tapaaminen ammatinvalintapsykologin kanssa. Kylläpä tulee tehokas viikko ammattilaisten syynissä.

5. Entinen mol.fi, nykyinen joku muu, tarjoilee lyhyitä hanttihommia ja osa-aikatyötä. Vähän jokaiseen vaaditaan nykyisin jonkin sortin kortti. On työturvallisuuskorttia ja hygieniapassia ja ties mitä. Suoritin omakustanteisesti työturvallisuukortin näin ensi alkuun. Vaikken koe olevani kelpoinen mihinkään, olen lähetellyt hakemuksia, joiden täyttäminen tuntuu ihan tolkuttoman vaikealta. Mutta missä hitossa ovat työtodistukseni? En ole niitä kovin tarkkaan säilönyt, kun en uskonut niitä varsin tarvitsevani koskaan. Ala-asteen lukukausitodistukset kyllä löytyvät ihan helposti. Parista löytyy sanallinen arviointi:
Sinä, Susanna, olet taitava askartelija. 
Sinä, Susanna, yrität aina parhaasi. 
Aika hyvät todistukset, vai?

2 kommenttia:

  1. No jos olisin työantaja, joka etsii työntekijää, niin arvostaisin kyllä juurikin noita ominaisuuksia :). Paljon enemmän kuin niitä hitsin Ceeveitä.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.