torstai 29. elokuuta 2013

Muistutus kilpailuista ja tarjottimista


Kampin Käsityökortteliin on enää aikaa kaksi yötä. Kaksi unetonta yötä ilmeisesti, sillä jännitän aivan tolkuttomasti. Miten paikkojen jako sujuu, entä jos myyjät vaan jättävät tulematta paikalle, entä jos ei ole yhtään asiakasta, entä jos sataa kaatamalla vettä koko ajan tai tulee trombi, entä jos varaus ei olekaan mennyt jostain syystä asianmukaisesti ja Narinkkatorilla onkin joku tivoli, entä jos saan oksennustaudin, entä jos entä jos entä jos...

Muistutan nyt teitä vielä kisasta, johon voitte osallistua postaamalla blogeissanne tapahtumastamme:

Käsityökortteli on ihan oikeiden käsityöyrittäjien myyntitapahtuma keskellä Helsinkiä. Se nousee Kampin kauppakeskuksen pääoven eteen Narinkkatorille lauantaina 31.8. klo 10-18. Käsityökorttelista löydät lisää tietoa osoitteesta fb.com/kasityokortteli. Jos kerrot tänään torstaina tai huomenna perjantaina omassa blogissasi tapahtumasta tämän kuvan kera, ja lähetät postauksestasi linkin osoitteeseen kasityokortteli@gmail, com, olet mukana kuvassa näkyvien tuotteiden arvonnassa. Palkinnot ovat Kiikar Visionin Puisto-pyyheliina, Aanmaan vapaavalintainen polymeerimassakoru, Piaeliinan lasihelmi, Royal B*tch Craft Shopin viiksipinni ja Soja Murron kansallispukupalapeli. Palkinnot arvotaan ensi viikon alussa ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Lämmin kiitos avustasi!
 Jos kerkesit jo aikaisemmin postata ja haluat tehdä sen nyt uudestaan, niin saat toki osallistua arvontaan vielä uudemman kerran.
 

 PS. Käsityökorttelin Facebook-sivulla on toinenkin kilpailu menossa. Siellä voi voittaa muun muassa tuon ylimmässä kuvassa näkyvän keittiötekstiilisetin.










PS2. Hoksaa myös viime yönä 
loihtimani tilaisuus valita tarjottimeesi 
ihan just sellaiset värit kuin itse haluat 
ja omaan sisustukseesi sopii.

17 kommenttia:

Cheri kirjoitti...

Olinkin valinnut postaukselle juuri tämän päivän. Toivottavasti kaikki sujuu hienosti ja väki ymmärtää käyttää hienoa tilaisuutta hyväkseen. Jos paikalle ei ilmesty yhtään asiakasta, on kyseessä luultavasti suuronnettomuus tai maailmanloppu :)

Saila kirjoitti...

Voi kun pääsisin tulemaan, mutta en nyt ole sillä suunnalla! Paljon onnea ja menestystä tapahtumaan! Laitan blogiini tästä vielän joko illalla tai huomenna, ellei dementiakohtaus iske.

Mieli kirjoitti...

Sattuu samalle päivälle monta tapahtumaa, on mm.Siivouspäivä eli kirppiksiä ympäri Suomea. Paljon oli kyllä Helsingissäkin, joten toivotaan että nämä nyt ruokkivat toisiaan ja kirppisten kiertäjät löytävät torillekin ja toisin päin! :)
Itse olen oman pihan kirppistä pitämässä ja sitten oman "kylän" karnevaalit siihen perään, muuten olisi ollut kiva tulla!

Anonyymi kirjoitti...

Täältä on kuules tulossa ympäri Suomea koottu iso kaveriporukka asiakkaita, meillä kun on muutenkin viikonloppuna sattumalta kokoontumisajot Helsingissä.

Susanna kirjoitti...

Hui. Toivotaan, ettei maailmanloppua tai suuronnettomuuksia tule!

Susanna kirjoitti...

Kiitos, Saila!

Susanna kirjoitti...

Se siivouspäivän osuminen tälle samalle päivälle on vähän kurja juttu, mutta toivotaan, että kirppariasiakkaat ja käsityöasiakkaat ovat edes osittain eri kojderyhmää.

Lisäksi Kampin kauppakeskuksessa on syyskauden avajaishulinat, joten se ainakin varmasti tuo väkeä juuri siihen meidän hollillemme. Harmi vaan, että Antti Tuisku esiintyy jo perjantaina. :D

Susanna kirjoitti...

Eih... rakastan teitä miljoonasti! :D

Reina kirjoitti...

On kyllä yhtä kidutusta nähdä tämän tapahtuman mainontaa, kun en mitenkään pääse :(.

Susanna kirjoitti...

Ilmeisen hyvin onnistunutta mainontaa, jos aiheuttaa tuollaisen olon. :)

Elvari-Sanna kirjoitti...

Kaikki menee ihan varmasti megasuperloistavasti, kunhan muistat ottaa niitä sateenvarjoja mukaan :) siiijuuu!

Susanna kirjoitti...

On pakattu jo! :D

Susanna kirjoitti...

Nyt vasta tajusin, että säätiedotushan ihan oikeasti lupaa jo sadetta. Voi jestas. Miten aina voi käydä näin? Ei naurata yhtään.

Mihin se 19 astetta ja auringonpaiste yhtäkkiä katosi????

Valoblogin Taru kirjoitti...

Voimia, iloa ja menestystä huomiselle Susanna! <3

Anonyymi kirjoitti...

Voi,toivon tarjottimia olevan vielä kun pystyn ostamaan :)

Susanna kirjoitti...

Kiitos kovasti!

Susanna kirjoitti...

Niitä on niin helppo tilata, että voin aina silloin tälläin tilata uuden erän.