perjantai 13. toukokuuta 2011

Kesäistä aukioloa


Koska olen päättänyt pitää Työhuoneella ovet avoimina kesällä ainakin yhtenä päivänä viikossa, piti täällä suorittaa hiukan mööpleerausta. Pitkästä aikaa! Mainiota!

Ulkovarastossamme oli hieno oranssi keittiönkaappi, kun tänne muutimme, mutta se oli melkomoisen likainen. Olisin alunperin halunnut sen keittiöön, mutta arvelin sen puhdistamisen ruoka-ainekelpoiseksi olevan turhan työlästä. Nyt muistin kaapin, ja kaivoin sen esiin selluvillasäkkien alta. Se oli paremmassa kunnossa kuin muistinkaan. Ja vaikka se olikin likainen, ihan hyvin siellä voi säilöä kangasväripurkkeja.

Oranssi "uusi" kaappi ja vanha keltainen kaappi muodostavat nyt myyntialueen.

Olen päättänyt avata työhuonepuodin ovet aina keskiviikkoisin klo 10-16 koko kesä- ja heinäkuun ajan. Ja jos siltä tuntuu, niin useamminkin. Päätin myös panostaa paikalliseen mainontaan ja ostin mainospaikan seudun kesälehdestä. Aion olla myös niinkin maanläheinen ja kotikutoinen, että teen mainoksia, joita vien ympäri Imatraa kauppojen seinille ja muille ilmoitustauluille. Ilmainen mainostus on nyt pakko käyttää mahdollisimman hyvin hyödyksi.

Ja kun kerran huonekalushakkia taas pääsin pelaamaan, en malttanutkaan pysähtyä työhuoneen ovelle, vaan siirryin toimiston puolelle. Siitä lisää myöhemmin.

8 kommenttia:

Anis kirjoitti...

Onnea ja menestystä kivannäköiselle kotipuodille:)

Annika kirjoitti...

Aivan mielettömän ihanan näköistä <3

noora kirjoitti...

Näyttää tosi houkuttelevalta! Koskas avaat sivuliikkeen täällä Tuusulassa?:)

Onnea toiminnalle!

SarP kirjoitti...

Kylläpä on ihanat kuvat sun työhuoneelta! Olisipa ihana tulla tekemään kauppoja.

Saila kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa! Ai että mä rrakastan tuota toimiston vaaleansinistä seinää, valkoisia ovea, ikkunaa ja kattoa ja tummansinistä lattiaa! Awwwww...
Kandee varmaan panostaa kans mainosten viemiseen sellaisiin paikkoihin missä käy matkailijoita, kesäturistit kun etsii juuri tuollaisia persoonallisia paikkoja missä käydä hassaamassa.

Susanna kirjoitti...

Kiitoskiitos! Sen verran syrjässä kaikesta me olemme, että mitään asiakasvyöryä en odota.

Se sininen lattia vaan piti maalata uudestaan tänä keväänä. Taisi jäädä maalaamatta...

aNNa kirjoitti...

Upeita kaappeja <3

Unknown kirjoitti...

Harmi etteivät vanhempani asu enää Imatralla -nyt pitää varta vasten ajella liikkeeseesi käymään! Kutsuvan näköistä:)