keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Skootteri ei ole mikään lälläripyöräKyllä se vaan taitaa olla niin, että parhaat kuosit ja kuvat minä saan aikaan aiheista, joita kohtaan minulla on erityisen lämpimiä tunteita tai intohimoja. Uuden moponi innoittamana piirtelin tänä aamuna suloisia skoottereita, ja kyllä niistä ihan varmasti jotakin tuotteita tulee vielä verkkopuotiinkin.

6 kommenttia:

 1. Ihana! Minun mielikuvani skootteriajelusta ei tosin ole noin iloisia, kun ajokorttini hyllyttäneenä ajelin 40 kilometrin työmatkaani skootterilla alkutalven keleissä....:/

  VastaaPoista
 2. Kerrassaan hilpeä! Kyllä mullekin kelpaisi tuollainen menopeli :) Ajelehan varovasti.

  VastaaPoista
 3. Voi ei, Leena! Talvimopoilu on paitsi liian kylmää, myös liian pelottavaa. Miten selvisitkään moisesta koettelemuksesta? Minä en ole uskaltanut edes koeajaa omaa skootteriani näiden hankien takia.

  Purppura, skootterit onkin ihania pelejä. Sulo hankki itselleen sellaisen viime kesänä, ja minä naputin: aikuinen ihminen napu napu tommosia haisevia ja päriseviä vehkeitä napu napu. Sitten istahdin itse kuskiksi ja mieli muuttui saman tien. Kesän kauppareissut, uimareissut, kaikki sujuu niin paljon miellyttävämmin kuin autolla tai fillarilla. Eikä näin vanhana tarvitse edes mopokorttia ajaa!

  VastaaPoista
 4. Skootterit on kyllä mega söpöjä!

  VastaaPoista
 5. Enpä oo koskaan istunut skootterin kahvoissa. Pelkään, että siinä kävisi samoin jos yrittäisin harrikan selkään -sellainen olisi saatava ja heti :) Parempi siis ihailla muiden menopelejä turvallisen kaukaa.

  VastaaPoista
 6. Skootteri tuo helpotusta vuosien ajan kärsimääni moottoripyöräkaipuuseen. Ehkä olen myös jo niin vanha, etten enää uskaltaisi moottoripyörän päälle istahtaakaan.

  VastaaPoista