keskiviikko 24. maaliskuuta 2021

Lempirepu - uusi alku

Nyt se sitten on tapahtunut! Lempirievut ovat aloittaneet uuden uljaan elämänvaiheen.

Kun aloin etsiä riepulaisilleni uutta tekijää, yksi yhteyttä ottaneista yrittäjistä oli Annukka Mäkelä, joka on ehkä teillekin tuttu Nunnun-tuotemerkin takaa. Minä tunnen hänet Käsityökorttelien ansiosta ja olen aina tykännyt sekä naisesta itsestään, että hänen tuotteistaan. Annukka suunnittelee ja käsinpainaa upeita printtejä ja hänen tuotevalikoimaansa kuului jo ennestäänkin bambuisia tekstiilejä. 

Se, että juuri Annukka ilmaisi kiinnostuksensa jatkaa Lempiriepujen tarinaa, oli minulle suurin helpotus sen jälkeen, kun olin saanut tehtyä päätöksen luopumisesta. Kuka voisikaan olla parempi jatkaja? Ja miten helppoa siirtyminen olikaan minulle, kun uusi tekijä jo taitaa tekniikan ja tuntee materiaalin!

Nyt Annukka on saanut riepuhommat käyntiin. Hän pitää Lempiriepujen tutun nimen ennallaan ja jotkut minun printeistänikin pysyvät ainakin näin aluksi mallistossa mukana. Niiden lisäksi saatte nauttia myös muiden suunnittelijoiden luomuksista. Minua naurattaa hiukan se, miten monta kertaa jo näiden muutaman päivän aikana olen ihmetellyt "Miksen mä tota keksinyt?" kun olen katsellut Annukan aikaansaannoksia. Samalla, kun oloni on haikea, olen myös todella innoissani Lempiriepujen nykytilanteesta. Toivon tosissani, että rakastatte Annukan riepuja yhtälailla kuin rakastitte minunkin riepujani. Olette olleet uskollisia ja upeita asiakkaita, ja teidän palautteenne on ollut aina ihanan kannustavaa.

Tämän linkkilistan myötä pääsette tekin Lempiriepujen uusien seikkailujen matkaan:

www.lempiriepu.fi ja Facebook-sivu

www.nunnun.fi ja Facebook-sivu

MadeBy-verkkokauppa

Lempiriepu Instagramissa


Taidan tässä jossain vaiheessa kirjoittaa tänne blogiin jonkinlaisen "Mitä minulle kuuluu nyt" -postauksen.

3 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.