tiistai 15. maaliskuuta 2016

Pakoilua



Enpä ole näköjään taas blogia päivitellyt aikoihin, mutta eipä ole ollut kerrottavaakaan. Olen uppoutunut nukkemaailmaan taas erityisen vahvasti. Olen tehnyt uusia vaatteita ja uusia huoneita. Minimaailman saippuasarja on edennyt tehokkaalla tahdilla Instassa. Tiedän pakenevani todellisuutta, mutta en pidä sitä pahana asiana. Onhan se hyvä, että ihmisellä on edes jokin keino kestää arjen huonoja puolia. Parempi vaihtoehto tämä on kuin viina. Vaikka sitä kuinka valmistautuu kevään hiljaisuuteen töiden saralla, niin aina se todellisuus kuitenkin minut lamauttaa.

Laitoin tarjouksen verkkopuotiin, se on voimassa perjantaihin saakka. Kun ostatte nyt viisi bambutiskirättiä, saatte kuudennen lahjaksi. Tilauksen lisätietoja-kohtaan voi esittää toiveen lahjarätin laadusta. Se toteutetaan, jos varastotilanne sallii.




14 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Tsemppiä kevääseen!

Vintageinteriorxx kirjoitti...

Voimia kevääseen ja täytyykin illalla tilata uusia rättejä, vanhat ovatkin jo aika elämää nähneitä niin kovalla käytöllä ovat olleet :D

Jutta kirjoitti...

Todellisuuspaossa ei ole mitään vikaa, jos se ei ole luokkaa huumeet ja alkoholi. Varsinkin kun sinulla se on niin viihdyttävää :D Ja ihastusta / ällistystä herättävää! Aivan mielettömiä on sinun nukkemaailmat!

KirsiMaritta kirjoitti...

Huh helpotusta, että hiljaisuuden aiheuttaja ei ollut mitään kamalaa! Todellisuudesta pakeneminen tekee kyllä hyvää välillä. Ja sinun tapasi ja keinosi ovat niin huikeita, että hienompaa tapaa saa hakea!!

Jannen Kuvia ja Kuulumisia kirjoitti...

Minä pakenen todellisuutta katsomalla leffoja. Just kun ostin uuden järkkärin, kaikkineen herkkuineen, tuli elämäni flunssa, ja nämä paskakelit jatkuu,jatkuu,jatkuu..

Susanna kirjoitti...

Kiitos! :)

Susanna kirjoitti...

Kiitos <3 <3 <3
Kiva kuulla, että ovat olleet kovalla käytöllä!

Susanna kirjoitti...

Olen samaa mieltä! Vaikka myönnän kyllä, että addiktio tämäkin on.

Susanna kirjoitti...

Ja onneksi saan samalla tehtyä vähän töitäkin, kun pakenen. Nukkejen huoneita rakennellessa pystyn samalla prässäämään rättejä.

Susanna kirjoitti...

Leffat olivat aiemmin minunkin todellisuuspakoni keino! :D

Valoblogin Taru kirjoitti...

Todellisuuspakoilussa ei ole mitään pahaa. Se on toisinaan ainoa oikea vaihtoehto. Itse tietää parhaiten, miten ja kuinka kauan.

Halaus sinulle Susanna <3

Susanna kirjoitti...

<3

Ja mulla tuo nukkepakoilu aina menee lopulta niin överiksi, että tunnen saaneeni yliannostuksen. Sitten maistuu taas tosielämäkin hetken. :)

Tiina kirjoitti...

Minimaailma on just oikea paikka pakoilla tätä suurta maailmaa. Mulle tällä hetkellä parasta pailua on Hercule Poirot. :-)
Tsemppiä kevääseen!

Norppa kirjoitti...

Piti vain tulla komentoimaan, että tirskahdin ääneen kun saavuin sivuillesi ja näin tuon ylläolevan kuvan. :D Mielikuvitus ja luovuus on lahjoija joita pitää käyttää - se on sitä arjen elämänlaadun lisäämistä. Iloa kevääseen!