sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Halpoja pahnanpohjimmaisia!

No niin, nyt on se hetki, että yksittäiskappaleet jo aikoinaan myynnistä poistuneista tuotteista tulevat tarjolle. Koska verkkokauppani on uniikkituotteiden suhteen mahdottomuus, joudun tekemään tämän niin, että esittelen kaikki tuotteet tässä blogipostauksessa. Jos haluat ostaa jonkun tuotteen, lähetä minulle sähköpostia osoitteella susanna@susannantyohuone.net ja kerro, mistä tuotteesta on kyse. (Esim: A: kolme punaista riepua) Saat sitten linkin, jonka kautta voit käydä maksamassa ostoksesi käyttämällä verkkopankkipainiketta. Jos jostakin tuotteesta on useampia kiinnostuneita, se menee ensimmäisenä sähköpostia lähettäneelle.


MYYTY TÄMÄKIN Pahnanpohjimmainen A: KOLME PUNAISTA RIEPUA
Kolme punaista Lempiriepua. Taustalla ruskea kangas. Printeissä leivoksia, kissa ja maatuskoita. Hinta yhteensä 18 euroa.

Tilaus siis sähköpostiin susanna@susannantyohuone.net ! Kiitos!

Ja tavujahti etenee! Neljäs tavu ilmestyy kauppaan nyt! 






MYYTY Pahnanpohjimmainen B: KAKSI LEIVOSTA
Kaksi punaista Lempiriepua, printissä leivoksia. Hinta yhteensä 12 euroa.




MYYTY Pahnanpohjimmainen C: KAKSI KISSAA
Kaksi punaista lempiriepua, printissä kissa. Hinta yhteensä 12 euroa.



MYYTY Pahnanpohjimmainen Q: SUSSU-TUNIKA VAALEANPUNAINEN
Testikappale Sussu-tunikasta. Sopii ihmiselle, jonka rinnanympärys on enintään 80 cm. Väri luonnonvalkoinen. Käsinpainettu vaaleanpunainen Maatuska-kuosi. Kuvassa vasemmalla. Hinta 35 euroa.








MYYTY Pahnanpohjimmainen D: KOLME PYYHELIINAA
Kolme valkoista, puolipellavaista pyyheliinaa. Kotikylän raitti -painatus mustalla. Hinta yhteensä 18 euroa.



MYYTY: Pahnanpohjimmainen E: VALKOINEN KOTISETTI
Valkoinen, puolipellavainen keittiöpyyhe ja luonnonvalkoinen Lempiriepu. Painatus punaisella. Hinta yhteensä 12 euroa.



MYYTY Pahnanpohjimmainen F: PUNAINEN KOTISETTI
Punainen pellavapyyhe ja punainen Lempiriepu. Talo-aiheinen painatus valkoisella. Hinta yhteensä 12 euroa. Huom! Näitä settejä on myynnissä kaksi kappaletta. Yksi kappale jäljellä.



MYYTY Pahnanpohjimmainen G : PUNAINEN PÖLLÖSETTI
Puaninen pellavapyyhe ja punainen Lempiriepu, jonka kääntöpuoli on ruskea. Printissä pöllöjä ja taloja. Pyyhkeen painatuksessa vähän "käsityön jälkeä". Hinta yhteensä 12 euroa.


MYYTY Pahnanpohjimmainen H: PUNAINEN KUKKASETTI
Punainen pellavapyyheliina ja Lempiriepu. Printissä kukaksia. Pyyhkeen painatuksessa aavistus "käsityön jälkeä". Hinta yhteensä 12 euroa.



MYYTY Pahnanpohjimmainen I: PUNAINEN MAATUSKASETTI
Punainen pellavapyyheliina ja Lempiriepu. Printissä maatuskoita, pyyhkeen painatuksessa hiukan "käsityön jälkeä". Hinta yhteensä 12 euroa.




MYYTY Pahnanpohjimmainen J: RUSKEA PÖLLÖSETTI
Tummanruskea pellavapyyheliina ja Lempiriepu. Printissä pöllöjä. Hinta yhteensä 12 euroa. Huom! Näitä settejä on myynnissä kaksi kappaletta. Yksi setti jäljellä.



MYYTY Pahnanpohjimmainen K: VALKO-TURKOOSI SETTI 
Valkoinen puolipellavainen pyyheliina ja luonnovalkoinen Lempiriepu. Pyyhkessä taloprintti, rievussa pöllöjä. Hinta yhteensä 12 euroa.



MYYTY Pahnanpohjimmainen L: VALKO-PUNAINEN KOTISETTI
Valkoinen puolipellavainen pyyheliina, luonnovalkoinen Lempiriepu ja punainen Lempiriepu. Taloaiheinen printti. Hinta yhteensä 18 euroa.



MYYTY Pahnanpohjimmainen M: VALKOPUNAINEN PÖLLÖSETTI
Valkoinen puolipellavainen pyyheliina, luonnovalkoinen Lempiriepu ja punainen Lempiriepu. Pöllöaiheinen printti. Hinta yhteensä 18 euroa. Huom! Näitä settejä on myynnissä kaksi kappaletta.


MYYTY Pahnanpohjimmainen N: VALKOPUNAINEN TUPLAKUKKARO
Kuvassa vasemmalla, bambucollegea, kaksiosainen, kehyksen leveys 10 cm. Hinta 10 euroa.

MYYTY Pahnanpohjimmainen O: VALKOPUNAINEN KUKKARO
Kuvassa keskellä takana, bambucollegea, kehyksen leveys 14 cm. Hinta 10 euroa.

MYYTY Pahnanpohjimmainen P: PUNAINEN KUKKARO
Kuvassa oikealla, puuvillaa, kehyksen leveys 14 cm. Hinta 10 euroa.


MYYTY Pahnanpohjimmainen R: SUSSU-TUNIKA MUSTA
Testikappale Sussu-tunikasta. Sopii ihmiselle, jonka rinnanympärys on enintään 83 cm. Väri luonnonvalkoinen. Käsinpainettu musta Maatuska-kuosi. Kankaan painatuksessa on himmeitä kohtia edessä taskun vieressä ja selkäpuolella. Yläkuvassa oikealla. Hinta 30 euroa.



MYYTY Pahnanpohjimmainen S: SUSSU-TUNIKA VIOLETTI
Testikappale Sussu-tunikasta. Sopii ihmiselle, jonka rinnanympärys on enintään 85 cm. Väri luonnonvalkoinen. Käsinpainettu violetti Maatuska-kuosi. Tasku on vinossa. Hinta 30 euroa.



MYYTY Pahnanpohjimmainen T: SUSSU-TUNIKA TURKOOSI
Testikappale Sussu-tunikasta. Sopii ihmiselle, jonka rinnanympärys on enintään 92 cm. Väri luonnonvalkoinen. Käsinpainettu turkoosi Maatuska-kuosi. Hinta 40 euroa. 

4 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Oho, siellähän oli pitkä lista myytyjä, tässä lopuksi! Hyvä, että kauppa käy. Ihania uusia juttuja olet myös keksinyt, se laudeliina oli tosi söpö, mutta luin sen postauksen auttamattoman myöhään.

Jaana/Hattaralandia kirjoitti...

Sinulle on blogissani jouluinen haaste. :)

Susanna kirjoitti...

Ihanaa, kiitos! Kun selviän näistä viikonlopun tilauksista, niin ensi viikolla alan elbailla ja pääsen taas täysipainoisesti mukaan blogimaailmaan!

Susanna kirjoitti...

Tämä on kyllä ollut hyvä viikonloppu taas. Olen niiiiin kiitollinen. Taidan pystyä tilaamaan bambukangasta kuitenkin vuodenvaihteessa. ^_^