sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Työhuoneen uudet tuotokset


Olen painanut uusista kuva-aiheistani tyynynpäällisiä. Kokeilin niissä valkoista pohjakangasta. Tykkään itse näistä uusista tyynynpäällisistä kovasti, mutta omaan kotiimme en niitä voi laittaa. Ne sopivat niille ihmisille, jotka osaavat elää valkoisten tekstiilien kanssa. Niille, joilla ei ole avojaloinkävelystä mustat jalkapohjat, eikä kangasväriä kynsien alla tai lateksia pakaroissa. Niille, jotka eivät jätä banaaninkuoria sohvalle.

Viime viikolla minulta hupenivat kaikki tiskirättivarastot aivan yhtäkkisessä silmänräpäyksessä. Niinpä oli aika ryhtyä pikaisesti painamaan lisää. Samalla pääsin testaamaan kuivatustelineitä käytännössä. Ja nehän toimivat! Aluksi sähläämiseen meni aikaa niin paljon, että harkitsin jo palaavani takaisin lattialla painamiseen ja kyykkyasentoon. Mutta jo toisena painopäivänä olin omaksunut jonkinlaisen rutiinin narujen ja kepakkojen keskellä, ja jätin onnellisena jäähyväiset kyykötykselle. Voi miten ihanaa onkaan, kun on koko päivän painanut kankaita, ja selkä on silti aivan kunnossa. Eläköön kunnon työtilat!

6 kommenttia:

Rouva Kukko kirjoitti...

Tuo sun systeemis näyttää kerrassaan hyvältä ja erittäin toimivalta, hienoa! Kyllä toimiva työhuone on parhautta.

nimimerkillä omaa työhuonetta jo kovasti kaipaava

Mira kirjoitti...

hyvät on viritelmät ;) oli äitinikin käynyt sulta tiskirätin ostamassa, olitko eilen? tai joku päivä ollut kojun kanssa siellä myymässä... meidän peppi- fanille oli ostanut "lettipää"-kirjanmerkin.

Susanna kirjoitti...

Mira, eilen olin juu kävelykadulla ja mukava äitisikin siinä kävi ensimmäisenä asiakkaana!

Rouva Kukko, toivottavasti pitkä odotuksesi sitten palkitaan ihanalla ja tilavalla työtilalla!

Tyynenmeren Aaltonen kirjoitti...

Susanna, näyttää upealta!

Unknown kirjoitti...

Aivan loistava määritelmä sille, kuinka jotkut ihmiset vaan eivät VOI harkita valkoisia tekstiilejä:D

Pirjo kirjoitti...

Todella kauniita nuo sinun uudet tyynynpäällisesi! :)